Valaki ismer ilyen pancser/örökvesztes típusú embereket?
Amúgy a had az hadsereget jelent, itt a hadd a helyes forma.
(te... pancser vesztes! XD )
3-mas vagyok, egyébként igen, ismerek ilyet.
És igen, nekem mást jelent az hogy vesztes, pancser.
Aki a pénzét mutogatja? Nekem az inkább primitív, de mivel van pénze, és a nyugati társadalomban ez elég sokat számít, nem föltétlenül vesztes. Csak "egyszerű" a szó legdegradálóbb értelmében.
Én olyan vesztest ismerek, aki szerintem vesztesnek született, a családi környezet miatt, ahogy felnőtt, amilyen géneket örökölt (buta is mint a föld)
világ életében csak rossz döntéseket hozott, sok jó lehetőséggel nem élt, ha mégis, akkor hamar elszúrta.
Sokan próbálták jófelé terelni, de csak ragaszkodik a szarhoz.
Komolyan , sokszor az az érzésem, hogy bevonzza a kudarcot. Vagy tudatosan választja. Mert azt már jól ismeri. A sikeresség meg kizökkentené a komfort zónájából.
Ha volt 1-2 nyugis év a munkájában, (akkor is kihasználták) amikor tudott egyről a kettőre haladni, akkor a magánéletét b@szta úgy rommá, hogy abból az isten se tudta kirángatni.
És ismerem a "családját" (néhány távolabbi rokont) olyan, mint egy nagy ragacsos massza, amiből nem lehet kimászni, mert visszahúz.
A szüleit azért nem ismerem, mert azok eldobták, állami gondozásban nőtt fel.
Pedig annyian akartunk már neki jót... de valahogy mindig, mindenhonnan visszazuhan.
3as, tudom, de egy pancser nem írhat helyesen.
1es vaoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!