Valaki ismer olyan nőt, aki "férfi szakmában" dolgozik?
Figyelt kérdés
Mennyire vágja? Fura vagy szimpatikus a csajszi? Mi a véleményed róla?2021. máj. 20. 19:25
2/12 anonim válasza:
Nem tudom, neked a gépészmérnök férfiszakma-e, én "nö létemre" az vagyok.
4/12 anonim válasza:
Ja és nincs véleményem róla, had csinálja ha szereti.
5/12 A kérdező kommentje:
Amiben általában a férfiak szoktak dolgozni.
Pl.: kamionsofőr (vagy bármilyen sofőr), szobafestő, kőműves, autószerelő, gázszerelő, villanyszerelő, bármilyen gépszerelő, rendszergazda, programozó, elektrotechnikus, villamosmérnök..stb bármeddig sorolhatnám, szóval, amit általában nem a nők végeznek
2021. máj. 20. 19:43
6/12 A kérdező kommentje:
2-es: gépészmérnök az tök jó! Igen, ilyesmikre gondolok.
3-as: mit dolgozik akit ismersz?
2021. máj. 20. 19:47
7/12 anonim válasza:
Anyósom. Bútorrestaurátor. Jelenleg az egyetlen az országban.
9/12 anonim válasza:
Személyesen egy targoncást ismerek, buszsofőröket szoktam látni, az én munkahelyem mellett volt egy fatelep, ott dolgozott két fiatal lány, akik fát fűrészeltek, meg egy szobafestő ismerősöm anyja is szobafestő volt, csak már nem dolgozik.
10/12 anonim válasza:
A barátnöm kárpitos, a húgom buszsoför már több éve, a lányom meg informatikus/programozó, én meg textilipari gépészmérnök vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!