Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 22eves ferfi vagyok szakács...

Németh lászló97 kérdése:

22eves ferfi vagyok szakács dolgoztam szakmaban masfel evet de csak kozetkeztetesben szerintetek itthon erdemes munkat keresnem vagy inkabb kulfoldon esetleg egy nagyobb varosban?!

Figyelt kérdés
2019. márc. 30. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
38%

Mindenképpen külföldön.

Sokkal több a fizetés, jobb lehetőségek , és megbecsülnek.

2019. márc. 30. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Nyelvtudás nélkül itthon... Egyébként ez a szakma még itthon is viszonylag kifizetődő a munkaerőhiány miatt. Sokat keresel, de tényleg úgy bánnak veled, mint a sz4rral
2019. márc. 30. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
19%

Nyelvet könnyű megtanulni.

Ez nem lehet akadály..

2019. márc. 30. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
3, Alapjáraton nekem is ez lenne a véleményem, de sajnos nem ez a tapasztalat. Magyarországon is jó 40% az embereknek (gyerekeket és nyugdíjasokat) nem számítva még angolul se beszél. Voltam Skóciában és ott is a szállodai alkalmazottak olyan elképsztő migránsangollal beszéltek, hogy borzasztó... Pedig ők ott élnek/dolgoznak. Elvileg az újonnan érkezett migránsok (nem akarok politizálni) több, mint fele megbukik a német nyelvvizsgán. Nemrég érettségiztem és (viszonylag jó iskola) és az osztály majdnem felének nem volt nyelvvizsgája... Szóval azért nem mindenkinek könnyű
2019. márc. 30. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!