Miért vagyok pancser?
Attól nem leszel pancser, mert szeretsz otthon lenni.
Tedd fel a kérdést magadnak:
Mit ad az a környezet, amit te jobban preferálsz?
Mik azok az okok, amik miatt nemet mondasz?
Miket csinálsz a gépen?
Egyszerűen lehet, hogy introvertáltabb vagy és nem tudod hogyan kezeld helyén úgy, hogy ne ess át a ló túloldalára.
Az is lehet, hogy lelki háttere van.
Ha van kedved fokozatosan kibogózhatjuk ezt a kis csomót, hogy ne rágódj rajta feleslegesen.
A nők is ugyanúgy emberek, ugyanúgy lehet velük beszélgetni, az más kérdés, hogy fejben milyen blokkok akadályozzák a velük való kommunikációdat.
Miért kaptál pofont?
Ahhoz nagyon meg kellett hogy bántsad. Vagy egyszerűen az illető volt túl érzékeny?
1-es. Nem tudhatod mi áll a kis történet hátterében.
A legtöbb esetben nem olyan egyszerű, ahogyan azt megirod.
Itt lelki gondok vannak.
Azokon nem Kis Piroska fog segíteni a monitor mögül.
Mást kell csinálni, mint a számítógép. Nálam ez akkor fordult egészséges irányba, amikor a reggeltől hajnalig számítógépezést felváltotta az önképzés. Mindegy, hogy testi, lelki, szellemi, de valami.
Viszont azt te tudod, hogy milyenfajta mozgás érdekelhet, milyen irányba fejlődnél szellemileg, illetve egy pszichológus tud segíteni a lelki beakadásokon. De a lelki dolgokat nagyon nehéz egyedül megfejlődni, nagy tudatosság, önismeret, élettapasztalat kell. 19 évesekre minden jellemző, csak ezek nem.
7-es. Olvasd el 2-es válaszomat s megérted azt, hogy én egyáltalán nem mondtam olyat, amit írsz.
Viszont: lelki és önismereti dolog áll az ilyen esetek hátterében.
Erős pl, de az alkoholistának se elég annyi "hát, haver, ne igyá'! - amennyiben nem érted mi minden függ össze minden mással, addig ne javasolj faék momdatokat olyannak, aki segítséget kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!