Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik lenne jobb döntés?

Melyik lenne jobb döntés?

Figyelt kérdés

Kettő munkahelyre vagyok esélyes:

Az egyiken könyveléssel kellene foglalkoznom. Van közgazdasági érettségim, pénzügyi-számviteli ügyintézői okj-m. Betanítás lenne a 0-ról. Ez a gyakorlatban mit jelentene?

A másik lehetőség egy ruházati bolti eladói állás lenne. Lenne betanítás. Mindkettő munkakör teljesen új lenne nekem, így tapasztalatokat kérnék, hogy milyen ilyen munkakörökben dolgozni.

2023. márc. 11. 23:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ég és föld a különbség. Én az elsőt választanám. Ami a szakmám. Ruházati eladó akkor lennék csak, ha már semmi más nem maradna.
2023. márc. 12. 01:17
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Elsot valaszd mindenkepp, betanitanak, majd kiderul milyen. A bolti elado allas arra jo, ha sos kell a penz valakinek, ha van mas, en sem mennek.
2023. márc. 12. 01:22
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

Első, nehéz elhinni de nem mindenkinek adatik meg ilyen lehetőség, ragadd meg aztán majd látod mennyire tetszik?

Ha nem tetszik akkor jöhet a

ruházati eladó.

Eladó állást találni azért valamivel könnyebb és nagyobb is rá a kereslet,szóval ez b tervnek nem rossz.

Majd írd meg hogy döntöttél?

2023. márc. 12. 02:02
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen az elsőt válaszd,bolti eladóként kb 0 előrelépés van,mindig ugyanazt a szr melót csinálhatod kevés pénzért.Könyvelőként ér valamit a tapasztalatod,lehetsz vàllakozó akár,a munka kényelmesebb,nem készülsz ki fizikailag,nagyobb a potenciál fizetésben.
2023. márc. 12. 03:25
 5/18 anonim ***** válasza:
33%

Azért az fura hogy mérlegelés könyvelő végzettség nélkül felvesznek könyvelni.

Alap elvárás szokott lenni a végzettség.

Nekem is van penzügy-számvitel okj-m de ahhoz hogy könyveléssel foglalkozhass ez édeskevés ahhoz.

2023. márc. 12. 08:20
 6/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is ettől félek, hogy nem lenne elegendő tudásom, és nem jönnék bele. Emiatt is gondolkozom az eladóin, mert ruházati boltban könnyebb lehet annak lenni.
2023. márc. 12. 08:24
 7/18 anonim ***** válasza:
10%

5# vagyok. Én biztos nem merném bevállalni.

Dolgoztam olyan helyen ahol a könyvelők keze alá dolgoztam, most pedig saját cégünk van de itt is csak összeállítom neki a dolgokat.

Én ha a helyedben lennék a fiatalabb eszemmel elvállalnám az eladói munkát és levelezőn megcsinálnám a mérlegképest ha ebbe az irányban tervezel tovább menni.

2023. márc. 12. 08:32
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kérdés, hogy az első
2023. márc. 12. 08:56
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az elsővel karriert tudsz építeni,a másodikkal nem annyira, ezért én is az elsőt választanám. Ha mérlegképest nem kérnék,illetve írtad hogy 0ról van betanítás,akkor ez nekem inkább ilyen junior könyvelői pozíciónak tűnik. Vagyis semmi olyat nem fognak rád bízni így az elején amitől félned kéne
2023. márc. 12. 09:40
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Csakis az első... Ha adódik irodai munkára lehetőséged, ráadásul szakmai is, semmiképp se egy szutyok eladó legyél már
2023. márc. 12. 10:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!