Ha te a munkahelyeden vezető lennél és munkamániás is, akkor a "munkamániát" a többiektől is megkövetelnéd vagy csak magadtól?

Csak magamtol.
Mondjuk nem vagyok vezeto, es munkamanias sem, megis gyorsabban es tobbet melozok mint a tobbi kollegam.

Én megkövetelném és alapból csak olyanokkal venném körbe magam, akik szintén hasonlóak. Ettől függetlenül nem kizsigerelés lenne a cél, és igyekeznék honorálni is anyagilag.
Most is sajnos a legtöbb munkatársam konkrétan semmit nem csinál egész nap. Az egy heti munkájukat össze lehetne írni egy apró sárga cetlire. Egyszerűen nem értem, miért nem dobják ki őket és keresnek mást. Legrosszabb esetben ugyanúgy nem dolgozna, de ettől már csak jobbak lehetnek.

#15 Milliomos nem lettem, de szerintem valahol kell, hogy az ember élvezze és szeresse a munkáját. Nyilván egy szalagmunkás prolinak ezt hiába magyarázza bárki.
De szerintem nincsen szomorúbb dolog annál, mint amikor valaki rühelli a munkáját.
Saját munkatársaimon látom, hogy bejönnek reggel aztán az egész napjuk, egész hetük, egész életük abból áll, hogy valahogy megpróbálják kibekkelni a napot, hogy végre mehessenek haza.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!