Ha te a munkahelyeden vezető lennél és munkamániás is, akkor a "munkamániát" a többiektől is megkövetelnéd vagy csak magadtól?
Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 15:02
1/25 anonim 

válasza:

Természetesen megkövetelném. Szombati munka se lenne ritka
4/25 anonim 

válasza:

Mindenkitől.
Aki nem az, az repül.
5/25 anonim 

válasza:

A "munkamánia" és a "hatékony munkavégzés" nem ugyanaz. Utóbbit meg lehet követelni, de a munkamánia szerintem káros az egészségre.
6/25 anonim 

válasza:

Na az ilyen munkamániás kollégákat szokás kiutálni az adott helyről. Ehhez a mániához szokott még kapcsolódni a nyalizás is a főnökök felé. Ha egy ilyen emberből nagyobb beosztású lessz véletlen és a saját mániáját a kisebb dolgozókon tölti ki akkor szokták úgy elverni, hogy a következő 1-2 hónapban nem tud és nem is mer bemenni. Nehogy már más szabadidejével akarj játszani attól, hogy neked csak a munka van az életedben nagyon sokaknak akad más is..
7/25 anonim 

válasza:

Mifelénk a munkakerülőket szokták kiutálni, nem a munkamániásokat. :D
8/25 anonim 

válasza:

Amugyis alap, hogy az adott munkat a legjobb tudasom szerint vegezem el. De amit nem vallaltam el, nem feladatkorom, nem irtam ala azzal hiaba jon.. Azon is mulik hogy kedvelem e meg mennyire korrekt. En nem stresszelem tul.. siman otthagyom h csinald meg magadnak te fszfej es csaaa
10/25 anonim 

válasza:

Kérdés, mit tekintünk munkamániának. Én elég maximlista meg teljesítménykényszeres vagyok, de másoktól ugyanilyen szintet nem várok el. Azt igen, hogy a rájuk kiszabott munkát végezzék el határidőre, lehetőleg nógatás nélkül, ha pedig túl sok munkát kaptak vagy beütött vmi krach, időben jelezzék. A lébecolást, az "egy órát kések reggel, 1 óra alatt 3 cigiszünetet tartok, félórás ebédszünet helyett 1,5 órást, és lecsalok egy kicsit a munkaidőből, és egy órával előbb megyek el, a dolgaim pedig nincsenek normálisan elvégezve vagy tele hibával" viselkedést nem tűrném. De azt pl. tartom, hogy a normális munka-magánélet egyensúlyhoz mindenkinek joga van (így alap, hogy aznap nem rendelek el előre nem bejelentett túlórát; ha vkinek programja van este, akkor nem túlóráztatom; ha valaki egy napon kicsit "lazábban" dolgozik, mert beteg a gyereke vagy meghalt vkije, engedem; ha beteg, nem rendelem el, hohy dolgozzon; nem várok el senkitől önkéntes ingyen túlórát; nyaraláson és szabadság alatt nem b.tatom a kollégákat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!