Az osztrákok szerintetek is munka mániások?
Nem munkamániások. Az, hogy valaki a munkaidő alatt jól csinálja amit kell, nem jelenti azt, hogy munkamániás. A munkamániás az napi 8-9 helyett 10-12 órákat dolgozik önként és dalolva. Az osztrákok 8 órát dolgoznak, de azt rendesen. Aztán meg család, pihenés az első és nem a munka.
Nem véletlenül tartanak ott ahol, mi meg itt. És ezért próbáljuk őket utólérni már 20 éve, de hiába.
Igazad van 1#.
Ezek aztán tényleg dolgoznak,ez van beléjük nevelve,beszéltem egy osztrák magyarral is akinek még a déd szülei mentek ki oda lakni érdekesnek találtam hogy ő milyen szépen tud magyarul is,na szóval ő el mondta hogy ezt belé nevelték a társadalom.
Bár találkoztam már ott olyan emberrel is akit nem nagyon érdekel jó formán semmi, ott van dolgozik ha kell de nagyban le sz.arja az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!