Az osztrákok hogyan viszonyulnak a magyarokhoz?
Bécs lakosságának kb 5%-a már magyar, és egyre többen mennek ki. Tudja azért a magyarok többsége a németet, és dolgozni mennek ki.
Viszont az átlag osztráknak, a népnek mi a véleménye a bevándorló magyarokról?
Rühellik őket, vagy megtűrik, esetleg kedvelik őket? Révén, hogy a többségük Ausztriában (fog) dolgozni, és ott adózni.
Volt.
Nem is olyan rég, a Schengeni csatlakozáskor volt egy közvéleménykutatás, ahol az jött ki, hogy az új schengen tag szomszédaik közül a magyarokat kedvelik a legjobban és szlovákokat pedig a legkevésbé.
Én ott születtem, igaz csak félig vagyok magyar.
Ahol laknak a szüleim ott szeretik őket.
Általában nincs bajuk az európai bevándorlókkal.
A cigány népvándorlással viszont igen , szóval azokból nem kérnek.
Az fontos, hogy tudjon németül.
Viszont vannak olyan tuskó , műveletlen osztrákok.Főleg a bécsi szociáldemokraták ,(akik tulajdonképpen internacionalisták) akiknek hiába magyarázod, hogy a magyar meg a roma nem ugyanaz.A szlovákot sem akarják megkülönböztetni a romától.
Ideológiai korlátoltság miatt , vagy nem tudom.
Szerintük csak az állampolgárság számít és semmi más.
Még most is sok helyen kint van a Magyar ne lopj! felirat.
Ma már rosszabb emiatt a megítélésünk, mint évekkel ezelőtt.
Én úgy tudom, hogy cigányból baromi kevés van Ausztriában.
De akkor az jó, ha nem utálnak minket, egyébként én Magyar ne lopj! táblát nem láttam, pedig nemrég voltam Bécsben.
A jugoszlávokkal sincs bajuk? Mert azok Ausztria ÖSSZlakosságának kb a 7%-át adják.
A szociáldemokrata az az SPÖ vagy az ÖVP vagy az FPÖ?
Egyébként főleg Bécsben vannak magyarok, de a bécsieket ugye ez nem zavarja? Vagy igen?
Mert pl Bécs (asszem) 10. kerülete a török kerület...
"Még most is sok helyen kint van a Magyar ne lopj! felirat.
Ma már rosszabb emiatt a megítélésünk, mint évekkel ezelőtt."
Azt a cigányok miatt rakták ki.
Mondtam, sok tuskó csak az állampolgárságot nézi.
A jó múltkor "magyarok" vasúti felső vezetéket loptak.
Később kiderült, hogy azok bizony nem etnikai magyarok voltak, csak magyar állampolgárok ,de tudod a média....
A szociáldemokrata az SPÖ, jelenleg ez a kormánypárt.
Fujj ,de nem szeretem őket.
Én FPÖ és BZÖ támogató vagyok:)
AZ FPÖ nyíltan bevándorlás ellenes.
Az SPÖ nekem szimpatikus, mert támogatják az egyetemistákat, nem akarnak tandíjat, munkalehetőségeket teremtenek, stb. :) Az ÖVP tandíjat akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!