Miképp bánnak a németek, vagy az osztrákok a magyar munkásokkal?
Figyelt kérdés
Reményeim szerint a nyárra kijutok Németországba dolgozni. Arra volnék kíváncsi, hogy hogyan viszonyulnak hozzánk magyar vendégmunkásokhoz.
Én nem segélyért mennék ki, meg a szociális hálón és a németek adóján élősködni, hanem dolgozni és a nyelvtudásomat is fejleszteni.
2014. márc. 25. 19:45
1/4 anonim válasza:
Nagyon változó ennyit tudok hozzáfűzni, de amelyik annyira nem kedveli a magyarokat az nem is fog felvenni téged.
2/4 anonim válasza:
Konkrétan lebeszélt, előre egyeztetett állásra mész ki? Mert akkor nem lehet semmi bajod, elvégre kifejezetten ők hívtak oda.
3/4 anonim válasza:
Németországról nem tudok nyilatkozni, de Ausztriában több helyen is jártam már, felsőfokú németem van ami ott nem sokat ér, tekintve a nyelvjárást. A vendéglását szakmában dolgoztam több helyen is, és a megítélésem az, hogy úgy bánnak veled mint egy utolsó bevándorlóval, legyél te akár magyar,román vagy bármilyen kelet európai mindegy semmibe néznek, és ezt nyíltan fel is vállalják. Tirolban pl a főnök fia nem volt hajlandó velem utazni egy liftben mert én csak egy bevándorló voltam. Persze lehet máshol ez jobb, de több helyen is jártam már Ausztriában és nagyon sok negatívumot megtudnék említeni.
4/4 A kérdező kommentje:
Kérlek nyugodtan írd le az emlékeidet.
2014. márc. 29. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!