Miért erőltetik az irodába bejárást? Ha el van végezve a munka, miért nem maradhat a home office?
#29 Na igen, itt is írták már az első oldalon, hogy akkor keress olyan munkát ahol verheted a f.aszod :D Hiszen HO-ban nem kell dolgozni semmit :D
Nem lusta bemenni a munkahelyére, csak nem akar, mert tudja, hogy otthonról hatékonyabb.
Nem lustaság, lehetőség amivel élek.
Ellenben azok akik a szalag mellett ocsárolják az irodai dolgozókat, hogy semmire kellők, meg csak sétálgatnak.... összes betanitottnak meg van a lehetősége, hogy belőle is irodai dolgozó legyen, csak hát kicsit tanulni és képezni kellene magukat......
Felsővezetők kisebbségi-, illetve fáraó komplexusa & már hosszútávra megkötött iroda bérleti szerződés szerintem a két vezető ok.
Az a szerencse, hogy azért sok cég felismerte már, hogy a home office a jövő, így ha valahol vissza akarjàk vezetni a teljes bejárást, akkor azért a lehetőség adott, hogy a dolgozók felmondjanak és részleges- vagy teljes home office munkát keressenek helyette. Ha elegen tesznek így, akkor talán még jobb belátásra is bírhatják a vezetőséget.
Nálunk - olajipari nagy multi - most vezették vissza a teljes bejárást úgy, hogy eleve 500-600 ember hiányzik a cégtől. Most emiatt még többen fognak felmondani (amikor a most megkapott 13. havi fizu után amúgy is felmondási hullám szokott lenni), illetve új embert se fognak találni, mert ha a heti öt nap bejárást benyögik interjún körberöhögik őket. :D Szóval idő kérdése és szerintem meghátrál a vezetés majd, én spec. emiatt várok most ki egy picit (2-3 hónapot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!