Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért erőltetik az irodába...

Miért erőltetik az irodába bejárást? Ha el van végezve a munka, miért nem maradhat a home office?

Figyelt kérdés
Az a legjobb, ha az ember megválaszthatja, mert tudom, hogy van, aki szeret bejárni, de sokan nem. Sajnos a cégek kezdenek visszaállni a teljes bejárásra sok területen. Miért?
2022. dec. 31. 09:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
55%

"orvos/tűzoltó"

Az ügyeletnek semmi köze a HOhoz!!!!

2022. dec. 31. 11:17
 22/36 A kérdező kommentje:

#11 Már hogy lenne mindegy? Nekem személy szerint egy óra az út a melóba, készülődés mondjuk fél óra (ez nőként rövidnek számít). Ezt jó megspórolni és 5 perccel munkakezdés előtt felkelni, így nem is vagyok zombi. Dolgozhatok pizsiben, akár az ágyban is, de asztalnál szoktam többnyire. A reggelim/ebédem friss, mert épp akkor csinálom meg. Nincs hazautazás sem, tehát megint időt spórolok. Közben tudok személyesen is beszélgetni valamennyit a párommal. A szünetekben meg házimunkát csinálni. Munka közben mehet a zene, a sorozat is (már aki tud figyelni ezek mellett).

Aki meg azt írja, hogy nem tudna 7-ből 7 napot otthon lenni. Miért kéne? Otthon vagy heti ötször 8 órát (max 12-t), aztán oda mész, ahova akarsz. Másfél éve nincs korlátozás. Ha nem egyedül élsz, akkor van interakció is, ha a másik fél vagy felek is otthon vannak, de legkésőbb munka után mehetsz szocializálódni az igaz barátaiddal, nem olyan munkatársakkal, akik nem is ismernek igazán.

2022. dec. 31. 11:18
 23/36 anonim ***** válasza:
27%

21

Neked még mindig nem megy a szövegértelmezés...

2022. dec. 31. 11:20
 24/36 anonim ***** válasza:
50%

Magyarázd el!!!

Te kevered a kettőt!

2022. dec. 31. 11:22
 25/36 anonim ***** válasza:
Van, akinek hiába magyarázol.
2022. dec. 31. 11:25
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

24

Teljesen egyértelműen elmagyaráztam. 2 alkalommal is. De csak a te kedvedért, leírom harmadjára is, most igyekszem úgy, mintha egy 5 évesnek magyaráznám:

Szóval azt írtad, igazságtalan, hogy neked be kell járnod dolgozni, másnak pedig nem. Stimmt? Ezt érted eddig? Nem én írtam, te írtad! Megtaláltad? Na figyelj, jön a trükk, 2 ENTER-t nyomok, hogy szét tudd választani a dolgokat:

Te szerinted (ez kérdés lesz, itt a te véleményedre vagyok kíváncsi) az is igazságtalan, hogy egy orvos/rendőr/tűzoltó NEM (ez hangsúlyos) ügyeletben, hanem a rendes munkaidejében (tudod, ők dolgoznak éjjel is, ezt nem ügyetlen hívjuk, hanem szolgálatnak) éjjel 2-kor alszik 1-2 órát? Mert a gyárban dolgozó ember sem aludhat éjjel 2-kor a szalag mellett. Most megint 2 ENTER jön.

Te szerinted igazságtalan, hogy az egyik dolgozó aludhat a munkahelyén a másik pedig nem?

2022. dec. 31. 11:33
 27/36 A kérdező kommentje:

Bizony ám nem szép dolog irigykedni.

Igen régen valóban bementem heti ötször és nem kérdőjeleztem meg, hogy oké ez így, vagy jobb lenne e otthonról dolgozni. Te tudnál internet nélkül élni? Nem, nem tudnál. Borzasztó elvonási tüneteid lennének, amíg megszokod, hiszen kb 20 éve használod, az utóbbi években napi szinten órákat. Most mondhatja azt egy 60 éves, hogy az ő fiatal éveiben nem volt internet és nem sírt, hogy miért nincsen, hanem neki természetes volt. Persze, hogy neki nem hiányzott, ha azt sem tudta, mi az. Nekem sem hiányzott a HO, amíg nem próbáltam ki. Most már hiányzik és utálom azokat a napokat, amikor be kell járni. Sokan vannak ezzel így. Nem értem, miért erőltetik a hibridet, vagy a teljes bejárást. Jó lenne, ha az menne csak be, aki akar is.

2022. dec. 31. 11:48
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
De ők nem dolgoznak HOban!
2022. dec. 31. 11:50
 29/36 anonim ***** válasza:
96%

12# én meg úgy látom, higy Neked is meg van a lehetőséged arra, hogy ilyan munkát végezz, ami HO....

Régi öregek szerint az nem munka aki nem kapál a földeken, a kulimunkások szerint, az nem munka aki nem döglődik 8 órát a szalag mellet...

Van ami nem változik, az irigység és a lustaság....

2022. dec. 31. 11:56
 30/36 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván nem úgy írtam mint azok akik leszólják a szellei munkát!

"lustaság...."?

Mégis te vagy az aki lusta bemenni a munkahelyére!😀

2022. dec. 31. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!