Miért erőltetik az irodába bejárást? Ha el van végezve a munka, miért nem maradhat a home office?
4
Akkor meg teljesen mindegy, hogy otthon vagy vagy egy irodában.
Én kerek perec kimondom:
Ne tegyünk már nagyobb különbséget ember és ember között!
Mások is bejárnak dolgozni, ne legyen senki kiváltságos!
Tisztelem a szellemi munkát végez, nem irigységből írtam.
12. vagyok
Ne forgasd ki!
Emberileg igazságtalan! Mit nem lehet ezen érteni?
14
Nem irodai dolgozó vagyok, de nyilván ez azért nem ilyen egyszerű.
Tehát akkor nehogymá' egy mentőorvos/tűzoltó/baleseti helyszínelő éjjel 2-kor szundítson egyet, hiszen a Józsi sem aludhat a gyárban a szalag mellett, úgyhogy tessék nekik is éjjel 2-kor felülést csinálni, főzni, takarítani, vagy bármilyen hasznos tevékenységet végezni. Ez azért elég nagy baromság, nem?
Én például 1 percig nem dolgoznék otthonról, szóval én nem érzem igazságtalannak azt, hogy meg kell jelennem a munkahelyemen, mert én hülyét is kapnék, ha 7 napból 7-et otthon kellene lennem, és a max kimozdulás meg valós interakcióm a Julissal lenne amíg lefutok a CBA-ba.
"Tehát akkor nehogymá' egy mentőorvos/tűzoltó/baleseti helyszínelő éjjel 2-kor szundítson egyet, hiszen a Józsi sem aludhat a gyárban a szalag mellett, úgyhogy tessék nekik is éjjel 2-kor felülést csinálni, főzni, takarítani, vagy bármilyen hasznos tevékenységet végezni."
Mi van?
17
Látom a szövegértelmezés nem megy...
Szóval azt írtad, igazságtalan hogy neked mondjuk be kell járnod dolgozni, másnak meg nem, igaz?
Erre írtam, hogy akkor szerinted az is igazságtalan, ha egy orvos/tűzoltó éjjel 2-kor szundít, tudod, mikor nincs semmilyen eset, mert az XY sem aludhat a gyárban a szalag mellett?
"miért zavarja, ha más abban dolgozik. Puszta irigység?"
Csak nem tartom igazságosnak!
Már leírtam hogy nem irigység!
Egyébként már csak az hiányzik hogy ez megszokott dolog legyen és bevezetik a 4 napos munkahetet az irodákban, a fizikai dolgozók meg mehetnek még hétvégén is a kevesebb pénzért.
Nem magam miatt írtam mert vállalkozásom van, de Magyarországon a fizikai munka szinte semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!