Miért erőltetik még mindig a covid oltást?
El fogom veszíteni a munkámat október 1-től, mert nem vagyok covid ellen beoltva. Vérzik a szívem, mert nagyon szeretem, amit csinálok, illetve elismert és megbecsült tagja vagyok a csapatnak, de nem oltatom be magam. Azért döntöttem így, mert munkát könnyedén fogok kapni, viszont az egészségemet jóval nehezebben tudnám visszaállitani, ha esetleg a vakcina rossz hatással lenne rám, ami ugye előfordulhat, mint tudjuk, volt rá példa, nem is egy.
Különben nem értem, miért erőltetik még mindig ezt a vakcinát, amikor már rég kiderült, hogy egyáltalán nem véd meg 95%-ban a megbetegedéstől, és nem állítja meg a pandémiát, ahogy az elején nagyon reklámozták...
Köszi az infót.
Sok sikert az álláskereséshez.
Milyen munkád van neked? Az egészsegügyiseket már rég kirúgdosták oltás nélkül, nem most fogják. Ahol meg nem kell, onnan miért rúgnának ki? Vagy nem Magyarországon élsz?
Hogy válaszoljak is: Szerintem jól döntöttél, millió más munka van. Nem vagy megbecsült tagja a közösségnek, akkor ugyanis nem kényszerítenének semmire, amit nem akarsz. Párkapcsolatban is azt gondolod, hogy megbecsül a párod, ha kényszerít? Na, ugye. Fenének se kéne ilyen munkahely.
Mert gyökerek. Azért.
De te hol dolgozol, hogy ez most merül fel, holott most a "háború" miatt van mindmeghalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!