Miért erőltetik még mindig a covid oltást?
El fogom veszíteni a munkámat október 1-től, mert nem vagyok covid ellen beoltva. Vérzik a szívem, mert nagyon szeretem, amit csinálok, illetve elismert és megbecsült tagja vagyok a csapatnak, de nem oltatom be magam. Azért döntöttem így, mert munkát könnyedén fogok kapni, viszont az egészségemet jóval nehezebben tudnám visszaállitani, ha esetleg a vakcina rossz hatással lenne rám, ami ugye előfordulhat, mint tudjuk, volt rá példa, nem is egy.
Különben nem értem, miért erőltetik még mindig ezt a vakcinát, amikor már rég kiderült, hogy egyáltalán nem véd meg 95%-ban a megbetegedéstől, és nem állítja meg a pandémiát, ahogy az elején nagyon reklámozták...
Az a nagyon túlzás, hogy egy munkahely ennyire bele akar szólni valakinek a magánéletébe. Már maga Biden is kimondta, hogy a járványnak vége van, de ha nem is lenne, teljesen abszurd az oltást erőltetni. Legalább 100x el lett mondva, hogy az oltás nem akadályozza meg a többiek megfertőzését. Ha valaki az utóbbitól fél, akkor saját maga felveheti, aztán csókolom.
Egyébként meg egy mocsok, beteg világban élünk, kirúgtak többezer eu. dolgozót, de panaszkodnak, hogy hiányoznak. Sőt, az USA-ban kirúgtak mindenkit, aki nem oltotta be magát, de akkora hiány volt, hogy engedélyezték az épp covid pozitív dolgozók munkába állását.
12: a kínaiban is benne van a nanotechnológia meg a grafén. Há' kinek hiányzik az?
van valakinek valami forrása arról amit a 9-es ír? (október 1-től minden cégnek le kell jelentenie, hogy ki oltott, hány oltása van, érvényes oltással rendelkezik-e.)
kíváncsi lettem
Sziasztok, köszönöm, hogy írtatok!
Képzeljétek, lehet, hogy már megint megúszom...
Egészségügyben, ápolóként dolgozom Németországban.
Tavaly karácsonykor két pozitív teszt alapján hivatalosan kovidossá nyilvánítottak, és kettő hétre karanténba zártak (fizetetlenül, mert oltatlan vagyok) úgy, hogy nem volt semmi bajom. Na mindegy, utána viszont megkaptam a gyógyult státuszomat június végéig, ami megmentett a vakcinától, ugyanis június 1-én hatályát vesztette az egészségügyi dolgozók kötelező vakcinázásáról szóló törvény. Hát így sikerült :)
Most meg ugyanúgy dolgozom, mint eddig, október 1 óta senki nem szólt egy szót sem, hogy akkor végül is vakcina nélkül meddig lehet dolgozni...
Igazatok van, gusztustalan az egész, nem tudják már, mivel etessenek még minket, hogy még több vakcinát nyomhassanak belénk.
Csakhogy sok embernek megmaradt a józan paraszti esze, sok ember meg ráébredt a két év alatt, hogy a vakcinák nem tudják azt, amit reklámoztak róluk, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!