Miért erőlteti apám a munkát?
Mert ideje lenne saját bevételről is gondoskodni, nem csak apukádéból élni.
Bár a megfogalmazásod alapján - ne haragudj - de közel sem lehetsz egyetemista.
Mert egy elkenyesztetett szarhazi kis pocs vagy.
Valoszinuleg eszre vette, hogy nem az eletre nevelt az altal h a segged ala rakott mindent, es most probal utolag korrigalni.
De igazabol mar keso, az irasodbol is latszik hogy milyen szanalmas az ertekrended.
Az a baj az ilyenekkel mint te, hogy nem fogjak fel, hogy neked nincs penzed. Nincs egy vasad se. Apadnak van. A te segged kilog, csak apad gazdag, de te nem.
Dehogy vagy te egyetemista, csak egy kis trollocska.
Apukád is max. portás vagy valami alkoholista :)
De attól még álmodozni lehet.
de én ilyen háttérrel nem tologatom azzal az ízével a raklapot, meg nem fogok kasszában ülni, nem nekem való ez Xd.
Milyen háttérrel, apukám? Neked egy forintod nincs. Apádnak van háttere. Neked zsebpénzed, amíg ad.
Az a baj ezt a mellékelt ábra szerint nem most kellett volna elkezdenie, hanem már korábban.
Elkényeztetett lettél nagyon 😒
"Az a baj az ilyenekkel mint te, hogy nem fogjak fel, hogy neked nincs penzed. Nincs egy vasad se. Apadnak van. A te segged kilog, csak apad gazdag, de te nem."
Megfogalmaztad a lényeget. Én sosem voltam elkényeztetett, sőt mindig dolgoztattak otthon rendesen. A szüleim jól állnak, vannak házaik, megtakarításaik. Én meg egy csóringer vagyok, nincs ingatlanom, sőt még egy szakadt trabantom sem. Hiába gazdagok a szüleim, én nem vagyok az. Valóban, a szülők pénze nem a te pénzed, majd rájössz.
Nem a kérdezőt akarom védeni, de én nem tudnék egyszerre dolgozni és egyszerre tanulni. Nekem érettségim van csak, és amikor diákmunkáztam tizedikben/tizenegyedikben, akkor jelentősen romlottak a jegyeim, mert munka után már fáradt voltam, munka előtt meg nem tudtam tanulni, mivel suli után kellett menni közvetlenül.
Így az utolsó másfél évben csak a tanulásra koncentráltam, és egy nagyon jól sikerült az érettségim.
Nem mindenki alkalmas a diákmunkára, nem mindenki tud tanulás mellett dolgozni. Én csak délután tudok tanulni, amikor frissek az ismeretek, de hát ugye délutántól estig dolgoztam, így nehezebb volt.
Nos. Nem igazán vagyok híve annak, hogy a diák dolgozzon a szakmai tapasztalatszerzést leszámítva, ha nincs a család rászorulva, de a stílusod elég bicskanyitogató.
"de én ilyen háttérrel nem tologatom azzal az ízével a raklapot,"
Az apád háttere, nem a tiéd. Valszeg apád látja, hogy milyen vagy, nem megköszönöd, hanem elvárod, hogy kizolgáljanak, ezért akarja, hogy dolgozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!