Miért erőlteti apám a munkát?
Es ha elzarja a penzcsapot? Ha maximum aludni jarhatsz haza, de mondjuk kaja nem lesz? Meg egyeb dolgokra, mint mondjuk berlet, ruha, buli se ad penzt?
Akkor is sirni fogsz, hogy marpedig te nem mesz dolgozni? :)
Elarulom neked, ha el akar kuldeni dolgozni, akkor iszonyatosan konnyen, majd hasonlo modszerekkel rakenyszerit.
Ahh, ez eleg laposnak tunik nekem.
Az en hutomben mar epp egy napja ott all az 5gramm kola, keszen allva a haverok holnapi erkezesere.
Egesz hetvegen csapatni fogjuk, jo lesz 🥰
Rajtam majd gucci naci lesz es a prada taskambol veszem majd elo a huszezreseket, hogy legyen mivel felszivni a kolat, ugye.
Szerintem meg alap a diákmeló, legalább nyáron, és hogyha ilyen beképzelt majom lennél el is zavarnálak melózni.
Én sem voltam rászorulva, mert apa jól keres, de cikinek éreztem, hogy egy ruhát nem tudok megvenni magamnak, vagy a nyári fesztiválra is tőle kell kérnem. Meg zsebpénzt, mint egy kisgyereknek.
A fenéket, fogtam magam és szünetekben meg laza hétvégéken elmentem adatrögzíteni, egy gyárba (hajnali keléssel!), árufeltöltőnek, meg ehhez haonló, könnyű fizikai munkára.
Egyébként apa is vállalkozó... úgy tizenöt éve az egyik a hülye fővállalkozó miatt több, mint félévig járhatott a bíróságra, és örülhettünk, hogy nem csukták le (ő ártatlan volt, a főgenyó viszont nem).
Hogyha ő is fogságba kerül, akkor bxhattuk volna, mert mindent lefoglaltak volna, számlazárolás, míg nem tisztázzák, etc.
Az xd-vel szúrtad el először, nem nagyon szokás már használni fiatalok körében.
A #23 meg nagyon vicces. Mikor valaki annyira nyomi, hogy a burger meg a nike az a szint, amire azt hiszi hogy luxi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!