Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért erőlteti apám a munkát?

Miért erőlteti apám a munkát?

Figyelt kérdés
Nagyon gazdag emberről van szó, 7 számjegyű a fizetése, vállalkozó. Én most kezdtem a főiskolát, azt terveztem, hogy továbbra is diakéletet folytatok, amíg le nem diplomázok. Elég jól tanultam mindig is, nem lehet azt mondani, hogy nem tettem meg a céljaimért mindent. Erre még azt mondja, keressek diakmunkát, mert hogy ő is így kezdte, és tudja, hogy jót tenne ez az egész. Én meg mondtam neki, hogy lehet, hogy ő alantos munkákat elvallalt, mert neki MUSZÁJ volt (nekem nem), de én ilyen háttérrel nem tologatom azzal az ízével a raklapot, meg nem fogok kasszában ülni, nem nekem való ez Xd. Majd mondja, hogy márpedig muszáj lesz, mert meg kell tanulnom jó pár dolgot az életben, mert szerinte nem vagyok eleg jó, meg hogy tudjam mi leszek ha nem tanulok. Nem értem honnan szedi ezeket, nem ülnek főiskolán ha lazán venném a dolgokat. Minden nap mondogatja, hogy jelentkezzek diakmunkára, mi hasznom lenne belőle?

2022. szept. 22. 16:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
72%
Apukád vállalkozó, az megvan, akkor, hogy a kormány cseppet kib@szott a vállalkozókkal. Elszálltak az energiaárak. Ha telephelye+alkalmazottai is vannak, akkor egy csomó plusz költsége lett. Lehet, hogy tényleg azért szeretné, hogy dolgozz, hogy ne 0 élettapasztalattal ugorj neki az életnek. Nem arról a havi 80 rongyról van szó, hanem hogy tanulj valamit ami nincs benne a könyvekben.
2022. szept. 22. 19:28
 22/31 anonim ***** válasza:
83%

Es ha elzarja a penzcsapot? Ha maximum aludni jarhatsz haza, de mondjuk kaja nem lesz? Meg egyeb dolgokra, mint mondjuk berlet, ruha, buli se ad penzt?

Akkor is sirni fogsz, hogy marpedig te nem mesz dolgozni? :)

Elarulom neked, ha el akar kuldeni dolgozni, akkor iszonyatosan konnyen, majd hasonlo modszerekkel rakenyszerit.

2022. szept. 22. 21:17
 23/31 A kérdező kommentje:
Nem kell, van lovem. Holnap péntek, intézek egy kis henesseyt azt mulatok spanokkal, meg pár egyetemista nővel. Na meg ma is leugortam venni egy nike nacit, meg egy sapkát, burger King ilyenek
2022. szept. 22. 22:06
 24/31 anonim ***** válasza:
61%

Ahh, ez eleg laposnak tunik nekem.

Az en hutomben mar epp egy napja ott all az 5gramm kola, keszen allva a haverok holnapi erkezesere.

Egesz hetvegen csapatni fogjuk, jo lesz 🥰

Rajtam majd gucci naci lesz es a prada taskambol veszem majd elo a huszezreseket, hogy legyen mivel felszivni a kolat, ugye.

2022. szept. 22. 23:02
 25/31 anonim ***** válasza:
75%
A Burger King elég snassz. Igénytelen. A pór nép jár oda. A Nike nadrágosok. Egy Shanel vagy Dior a minimum.
2022. szept. 22. 23:59
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg alap a diákmeló, legalább nyáron, és hogyha ilyen beképzelt majom lennél el is zavarnálak melózni.

Én sem voltam rászorulva, mert apa jól keres, de cikinek éreztem, hogy egy ruhát nem tudok megvenni magamnak, vagy a nyári fesztiválra is tőle kell kérnem. Meg zsebpénzt, mint egy kisgyereknek.

A fenéket, fogtam magam és szünetekben meg laza hétvégéken elmentem adatrögzíteni, egy gyárba (hajnali keléssel!), árufeltöltőnek, meg ehhez haonló, könnyű fizikai munkára.

2022. szept. 23. 09:14
 27/31 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként apa is vállalkozó... úgy tizenöt éve az egyik a hülye fővállalkozó miatt több, mint félévig járhatott a bíróságra, és örülhettünk, hogy nem csukták le (ő ártatlan volt, a főgenyó viszont nem).

Hogyha ő is fogságba kerül, akkor bxhattuk volna, mert mindent lefoglaltak volna, számlazárolás, míg nem tisztázzák, etc.

2022. szept. 23. 09:21
 28/31 anonim ***** válasza:
86%

Az xd-vel szúrtad el először, nem nagyon szokás már használni fiatalok körében.

A #23 meg nagyon vicces. Mikor valaki annyira nyomi, hogy a burger meg a nike az a szint, amire azt hiszi hogy luxi.

2022. szept. 23. 11:40
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
A cégnek,ahol dolgoztam,a csúcsmanagere egy középkorú nő volt, akinek volt két középiskolás lánya.Ezek a lányok éveken át minden iskolai szünetben (még a tavaszi és őszi szünetek idején is)az intézményünkben takarítottak.Pedig az anyjuk évi 70000£ felett keresett.
2022. szept. 23. 12:34
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Olvasva ezt a kérdést már értem apa miért küldött engem dolgozni. megyek és megköszönöm neki, hogy nem lettem olyan mint a kérdező.
2022. szept. 23. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!