Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tudtok tanácsolni az...

Mit tudtok tanácsolni az adott témával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mikor az ember nagyon szorgalmas, becsületes volt a munkahelyén, emellett normális mindenkivel, akkor rengeteg rossz érte emiatt, emellett az is hazugságokat talált ki róla, aki az emberek segítésével foglalkozott vezetőként. Abban az időszakban, mások voltak az utólag említett vezető külső tulajdonságai, mert keveset mozgott, emellett gyógyszereknek a mellékhatásai miatt rengeteget hízott, pedig szeretett volna még egy gyereket. Az a lényeg, hogy rosszindulatú volt másokkal, csak ő érvényesülhetett. Mikor sokat fogyott az idő múlásával, a törtető emberek még rosszabb helyzetbe kerültek, ő meg külsőre kedvezőbb tulajdonságokkal rendelkezett, de belsőre is, kedvezőbb benyomást akart kelteni. Karácsony közeledtével 20 db kalácsot kért megrendelésül, ami nem baj, meg nem ezt kell nézni, de mikor az ember sokat dolgozik, akkor a külsejére nem figyel úgy az ünnepek alatt, csak másokra és magára. Mások szerint, van neki elég baja. Mikor azoknak van, akik feleslegesen szenvednek évekig, az nem kerül segítésére és honorálásra a sok rossz miatt. Tényleg ennyit számít, hogy hogyan ítéljük meg a másikat, hogy milyen beosztásban dolgozik?
2022. dec. 19. 07:46
 1/6 A kérdező kommentje:
*segítésre
2022. dec. 19. 07:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jön a karácsony, legalább előtte méregteleníts és ne igyál a gyógyszereidre, rébuszos
2022. dec. 19. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt nagyon fárasztó volt végigolvasni és érdemben válaszolni sem tudok, mert nem értem mi van. 🤣
2022. dec. 19. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Mivan???
2022. dec. 19. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:
16 millió nyelven beszélek de ezt nem értem
2022. dec. 19. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsesz,de ezt én sem értem.
2022. dec. 24. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!