Egeszsegugyi dolgozók! Nálatok is undorító a közösség? Hogy vártok így fiatalokat dolgozni?
Hagyjuk ezt a magyar ellenességet könyörgöm, voltam kint is, itthon is több helyen, kint sem mesevilágba csöppensz, illetve itthon is van normális munkahely is.
Én nem vagyok e.ü-s, elég volt 1-2 alkalom kívülállóként és így is meg tudtam volna ráncigálni 1-2 nővért is, meg laborban dolgozó is küldte fel már 5 mp alatt az agyvizem hogy utána mindenki nézett pár méteres körzetben. (Konkrétan végighallgattam ahogy előttem kb 3 emberrel bunkózott, mire odakerültem hozzá még normálisan kérdeztem, de elszakadt a cérna mikor folytatta a stílust. És emlékszem erre az illetőre, pár éve ugyanígy cseszte fel az agyam, csak akkor még nem szóltam vissza..)
Őszintén nem tudom ezek a kiégett, rosszindulatú förtelmek mit keresnek és hogy kötnek ki egy ilyen pályán…
Azért tudok mondani jó példát is, kedves nővért, orvost, laborost… de sok a negatív példa.
31 vagyok
Az orvosoknak meg igen, elég nagy az egójuk sokszor.
Még vmi: diabetológián is volt alkalmam egy kisebb Mónika show-t végignézni, úgy beszélt a kollégával a szakember mint egy utolsó kocsis, trágárkodva, és ott akart keresztbe tenni neki, ahol tudott.. még hallgatni is rossz volt.
Megdöbbentő volt szembesülnöm, hogy épp egy rendelőben és nem a kocsmában vagyok es hallom ezeket.
Valamelyik orvos meg cuki, normális, teljesen vegyes a kép.
Nekem a saját szintemen volt problémám meg alatta,nem az orvosokkal azok ott végtelenül kedvesek és segítőkészek voltak
A közvetlen kollégák voltak iszonyat gazok
Sajnálom :(
Ha jó szakmád van simán tudsz váltani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!