Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egeszsegugyi dolgozók! Nálato...

Egeszsegugyi dolgozók! Nálatok is undorító a közösség? Hogy vártok így fiatalokat dolgozni?

Figyelt kérdés
Laboratóriumban dolgozom,gusztustalanok az öregebb-tapasztaltabb kollégák!

2022. dec. 17. 20:41
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk ezt a magyar ellenességet könyörgöm, voltam kint is, itthon is több helyen, kint sem mesevilágba csöppensz, illetve itthon is van normális munkahely is.

Én nem vagyok e.ü-s, elég volt 1-2 alkalom kívülállóként és így is meg tudtam volna ráncigálni 1-2 nővért is, meg laborban dolgozó is küldte fel már 5 mp alatt az agyvizem hogy utána mindenki nézett pár méteres körzetben. (Konkrétan végighallgattam ahogy előttem kb 3 emberrel bunkózott, mire odakerültem hozzá még normálisan kérdeztem, de elszakadt a cérna mikor folytatta a stílust. És emlékszem erre az illetőre, pár éve ugyanígy cseszte fel az agyam, csak akkor még nem szóltam vissza..)

Őszintén nem tudom ezek a kiégett, rosszindulatú förtelmek mit keresnek és hogy kötnek ki egy ilyen pályán…

Azért tudok mondani jó példát is, kedves nővért, orvost, laborost… de sok a negatív példa.

2023. márc. 21. 19:51
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

31 vagyok

Az orvosoknak meg igen, elég nagy az egójuk sokszor.

2023. márc. 21. 19:52
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
van ápoló ismerősöm huszas évei elején jár kórházban dolgozik, azt mondja van olyan orvos aki alapból kedves, érdeklődik, ételrecepteket cserélgetnek, és van olyan is aki szinte szóba sem áll vele és minimális a kommunikáció
2023. márc. 21. 19:55
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

Még vmi: diabetológián is volt alkalmam egy kisebb Mónika show-t végignézni, úgy beszélt a kollégával a szakember mint egy utolsó kocsis, trágárkodva, és ott akart keresztbe tenni neki, ahol tudott.. még hallgatni is rossz volt.

Megdöbbentő volt szembesülnöm, hogy épp egy rendelőben és nem a kocsmában vagyok es hallom ezeket.

Valamelyik orvos meg cuki, normális, teljesen vegyes a kép.

2023. márc. 21. 19:58
 35/46 A kérdező kommentje:

Nekem a saját szintemen volt problémám meg alatta,nem az orvosokkal azok ott végtelenül kedvesek és segítőkészek voltak

A közvetlen kollégák voltak iszonyat gazok

2023. márc. 21. 21:06
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Helló 5 éve egészségügyben dolgozom mint műtőssegéd . Tapasztalom miket írsz nem egyszerű a légkör az biztos. Relatív én is fiatalnak számítok . 32 vagyok. Sokak on azt látom hogy a fiatalabbak al még szemetebbek .
febr. 2. 13:06
 37/46 A kérdező kommentje:
Pontosan, én meg jobban elvoltam 40 évesen de a 20 éves kollégáimmal olyanok voltak az öregek hogy elképeszto
márc. 15. 19:15
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Az...en is laborban dolgozom es megy a klikkesesedes.A munkat szeretem de pl.a mai munkanap utan is gondolokodom azon jo lenne valtani es komolyan foglalkoztat a gondolat.A munkat szeretem de nem muszaj pont ezt csinalnom,mert ami ott folyik az mar toxikus es beteges.
márc. 16. 16:20
 39/46 A kérdező kommentje:

Sajnálom :(

Ha jó szakmád van simán tudsz váltani

márc. 16. 16:45
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Azok mindenhol gusztustalanok.
márc. 16. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!