Idővel elmúlik majd?
Fél éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, mindenki nagyon kedves egy ember van aki nem szimpatikus és úgy érzem nem is kedvel, de ő szerencsére nemsokára elmegy. Viszont egy nyitott pozícióra az egyik volt osztalytársam az esélyes és egyetlen jelölt. Anno minden nap gyomorgorccsel mentem be az iskolába és ennek a legnagyobb okozója ő volt. Tudom ennyi idő alatt ahogy én változtam biztosan változott ő is, de már most gyomorgörcsöm van attól, hogy esetleg a jövő héttől újra egy közösségben kell lennem vele.
El fog múlni az első pár nap esetleg hét után? Van valakinek hasonló tapasztalata?
Nem írtad le, miért volt gyomorgörcsöd attól az osztálytársadtól.
Meg azt sem, hogy mennyire lennétek munkakapcsolatban, ha odamenne.
Most bosszút állhatsz.
Vagy esetleg rendeződnek a régi sérelmeid, ha értelmes beszélgetést tudtok folytatni egyszer.
Egy időben nagyon jó barátok voltunk aztán hátba szúrt és átfordult a dolog onnantól folyamat piszkalt bele kötött mindenbe ami velem kapcsolatos volt.
Nem lennénk közvetlen kapcsolatban, de elég sokat találkoznánk.
Akkor múlik el, ha feldolgozod a traumádat.
Ha nem, akkor szar lesz és egyre szarabb, végül te keresel új helyet.
Elsőnek nézd meg Ő hogyan áll hozzád,lehet megváltozott vagy van más baja,nem nagyon foglalkozna veled.Azért ne menekülj rögtön el egy ilyen kellemetlenség miatt,főleg ebben a gazdasági helyzetben.
Ha megint piszkálna akkor szólj vissza olyanokat hogy többet ne is akarjon szóba állni veled vagy szólj a feletteseidnek hogy állítsák le különben elmész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!