Idővel elmúlik majd?
Fél éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, mindenki nagyon kedves egy ember van aki nem szimpatikus és úgy érzem nem is kedvel, de ő szerencsére nemsokára elmegy. Viszont egy nyitott pozícióra az egyik volt osztalytársam az esélyes és egyetlen jelölt. Anno minden nap gyomorgorccsel mentem be az iskolába és ennek a legnagyobb okozója ő volt. Tudom ennyi idő alatt ahogy én változtam biztosan változott ő is, de már most gyomorgörcsöm van attól, hogy esetleg a jövő héttől újra egy közösségben kell lennem vele.
El fog múlni az első pár nap esetleg hét után? Van valakinek hasonló tapasztalata?
Amit 9-es írt, azt nagyon rossz ötletnek tartom. Ha egy főnök elé odamész azzal, hogy válasszanak, vagy te vagy ő, arra a főnökök 99,9%-a azt fogja mondani, hogy neki nem te fogod megmondani, hogy kit vegyen fel a céghez. Ha neked nem tetszik a helyzet, akkor elmehetsz. Pláne, hogy nem is közvetlen kollégák lesztek.
Ahhoz nagyon kulcsembernek kell lenni, hogy valaki kvázi megvétózhassa a főnök döntését személyi ügyekben. Hiszen ez azt jelentené, hogy nem a főnök, hanem ez a dolgozó dönti el, kit vegyenek fel. Ez teljesen nonszensz, maximum közintézményben egy magas politikai kapcsolatokkal rendelkező dolgozó teheti ezt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!