Kiscicáimnak nagyon csipás a szemük. Már kamilláztuk, de nem segít. Egyik szeme az egyiknek már be van dagadva, szegény alig tudja kinyitni. Már négy hete tart kb. Elmúlik vajon idővel? Mit javastoltok, mit kezdjek? Hogyan segítsek rajtuk?
Kamillát NE! Azzal csak rontasz rajta!
Ha baja van egy állatnak, SOSE kezdd el otthon kezelgetni, mert jószándékból is csak ronthatsz rajta.
Például lehet, hogy már elmúlt volna, de pont a kamilla-kezelés miatt húzódik el. De más is lehet a háttérben, vidd orvoshoz!
"Hogyan segítsek rajtuk?""
Ha igazán segíteni akarsz rajtuk, mihamarabb viszed őket állatorvoshoz.
Ő látni fogja, amit kell, nem pedig látatlanban írogat.
4 hétig mi volt az ok ami miatt nem tudtad elvinni? Ilyenkor mindig az a válasz, hogy "még gyerek vagyok, nincsen autónk, másik faluban van az orvos stb stb "
Neked most melyik? 4 hét alatt egy nap nem volt amikor el tudtad volna vinni? Vártad, hogy elmegy magától vagy mi? Ilyen ember ne tartson már állatot, felelőséget vállaltál érte amikor hozzád kertült. A felelősség nem annyi, hogy jajj de szép. Ha beteg orvoshoz kell vinni..
8-as vagyok , elnézést nagyon elírtam . 7 napig kaptak antibiotikumot
Sajnálom ha ezzel felbosszantottam az itt lévőket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!