Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezért hülyeség lenne otthagyni...

Ezért hülyeség lenne otthagyni egy munkahelyet ha amúgy máshol is ez menne? Minden közösségben ez ment eddig

Figyelt kérdés
Munkámmal elégedettek és tetszik is, viszont emberileg nagyon utál a közösség, nem beszélnek velem, akivel barátkozni próbálok igyekszik kerülni mint valami leprást, csúnyán néznek rám meg minden. De ha elmennék innen máshol ugyanez lenne. Lenne értelme csak emiatt elmenni?
2022. nov. 29. 07:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Azon még nem gondolkodtál el, hogy a hiba benned van? Ok nélkül senki sem utál senkit.
2022. nov. 29. 08:01
 2/14 A kérdező kommentje:
De, pont ezért kérdezem ha úgyis ugyanez menne máshol is, emiatt hülyeség lenne e elmenni innen
2022. nov. 29. 08:02
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Mi volt a kiváltó ok, hogy ellenszenvesek a kollégák veled? Ha te magad, a viselkedésed másokkal szembe akkor igen felesleges a váltás mert ott is hasonló lesz a kapcsolatod a többiekkel.

Viszont ha a kollégák p*csfejek, akkor érdemes lépni.

2022. nov. 29. 08:04
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
Változtass magadon, és akkor máris lesznek barátaid a munkahelyen. Miért jó neked, hogy utálnak?
2022. nov. 29. 08:04
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Hát például az én munkahelyemen egyáltalán nincs szó sem ilyenről. Ha van legalább egy diplomád, húzz el az R&D szektorba, ne félj, ott nem lesz erre precedens. Két olyan munkahelyem is volt, ami főleg kutatásra rendezkedett be és magasan képzett emberek irányították a közösséget. Mindkettő egy rettenetesen kedves, jófej közeg volt. Megjártam én is a kkvket, az állami cégeket, tudom, miről beszélsz. Ahol szaktudást várnak és nem bonbonozós picsameresztést, ott kilöki a közeg az ilyen férgeket.
2022. nov. 29. 08:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam már kideríteni miért vagyok ellenszenves másoknak se senki se mondja el
2022. nov. 29. 08:08
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Olyan nincs, hogy még csak sejtelmed sincs, mi bajuk van veled....
2022. nov. 29. 08:09
 8/14 A kérdező kommentje:
Pedig nincs, nagyon titkolják. De valami pletyka terjed az biztos
2022. nov. 29. 08:10
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
Munkahelyen dolgozni kell, nem barátkozni. Keress a barátkozásra más lehetőséget.
2022. nov. 29. 08:12
 10/14 anonim ***** válasza:
62%
Ezért lenne jó, ha mindenki ismerné az önismeret fogalmát és elsajátítaná, mert akkor legalább tudnád, hogy mi bajuk van veled.
2022. nov. 29. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!