Munkahelyen ha közösségben dolgozik valaki más út nem létezik mint kapcsolódni a klikkhez vagy a főnökkel szövetséget kötni?
Figyelt kérdés
Valakihez tartozni kell különben letaposnak,kikezdenek.Nekem ez a tapasztalatom vagy rossz munkahelyen dolgoztam.2019. okt. 15. 19:36
1/2 anonim válasza:
Ez a magyar valóság, sajnos. Én egyedül vagyok, de sorra jön az intrika, a b×ás. Körülöttem nők vannak, és mint akik unatkoznak, nincs más feladatuk, úgy viselkednek. Ilyenekhez meg nem akarok tartozni.
Baromi nagy jellemnek, önismeretnek, és önbizalomnak kell lenni ahhoz, hogy ne legyen az ember elnyomás alatt.
2/2 anonim válasza:
Eddig én ahány helyen dolgoztam, mindenhol egyszerűen úgy működött, hogy a munkatársak jóban voltak egymással, és kész.
Mostani helyemen sincs klikkesedés, mindenki elvan mindenkivel, nincs eltaposás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!