Létezik (?! ) olyan hegesztő munkahely Magyarországon ahol csak és kizárólag hegeszteni kell?
Ja, ja, ja.. igény szerint még tolókocsiba is tesznek.
Nem mellesleg, ha annyira jó hegesztő lennél (nem, nem a jó szó a legjobb rá, profi), akkor már kerestek volna téged.
Esélytelennek érezlek, de hajó hegesztő dokkban, avagy víz alatt... Ide ugye a minősítés alap, céges vizsga (nem, nem csak vasszénállapotábra). Búvár, helikopter vezetői, folyami és tengeri hajóvezetői, nyíltvízi mentő, tűzoltó... Ezek mind előny, avagy kötelező foglalkoztatás helye szerint.
Bérezés 2.500€-30.000€ (szerintem a határ a csillagos ég, de 30.000 a max amiről én hallottam.)
Itt mindent a segged alá raknak.
A kérdéstől elvonatkoztatva, nekem haverom olajfúró toronynál volt karbantartó, ő keresett borzasztó pénzeket, konkrétat nem tudok írni, de közel jár ahhoz amit te írtál.
De szerintem itthon is jól lehet vele keresni.
Szerintem nincs, egy hegesztőnek mindent kell kb tudni amit egy lakatos tud, és forditva is ezt várják el sajnos.
Én lakatos vagyok, de legtöbbször az jelentett problémát hogy nem tudtam hegeszteni.
A hegesztőnek meg mindig ez volt a problémája, hogy ő nem akar lakatos munkát végezni bárhol voltam:D
kb 3 ilyen jellegu munkahelyen dolgoztam, és mindenhol elvárás volt a lakatos meló.
Személy szerint én mind a kettőt utálom:D de az már mindegy. 26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!