Van a munkahelyeden olyan kollégád, aki apróságokba szokott belekötni?
Van, de ez részéről okoskodás.
Látszik, hogy ilyenkor mindig elhiszi magáról, hogy ő most hogy feltalálta a dolgokat.
Egy igazi semmirekellő.
Volt ilyen. Ha megköszörültem a torkomat, akkor cöngetett, sóhajtozott. Ha hangosabban gépeltem, akkor fészkelődött, vagy rám írt skype-on, hogy "halkabban verjed már az entert!". Ha beszélgettem a folyosón, izomból bekúrta az ajtót, hogy ne zavarjuk - annyira kretén volt amúgy, hogy épp a főnökkel beszélgettem, és őrá b.szta az ajtót.
A mai fejjel szánalmasnak tartom, hogy mennyire nem tudtam kezelni a helyzetet. Lapítottam, meg duzzogtam magamban. Ahelyett, hogy leültem volna vele szemben, hogy akkor meséld már el, mi bajod van, inkább trollkodásokat szerveztük a szobában a többiekkel és skype-on visszaszámolva egyszerre köszörültük a torkunkat, hogy idegesítsük, meg direkt püföltük a billentyűzetet. Mai fejjel szerintem két nap alatt pontot tennék a végére, de hát kiscsikó voltam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!