Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Magyarországon miért kell...

Magyarországon miért kell könyörögni a munkáltatónak hogy dolgozhassak?

Figyelt kérdés

27 vagyok. Dolgoztam már igaz keveset.

Mert kirúgtak önhibámon kívül.

Férfi vagyok, így a kutyának sem kellek. A főnök nem tud megdugni sem. Ahogy azt a fiatal lányok nők teszik karrierjük építése miatt.

Erős vagyok, simán tudnék pakolni raktárban, itt-ott. de nem vesznek fel.

Beszélek angolul van egy szakmám is, amit nem tudok gyakorolni mert kihalásos alapon megy így sose jutok oda. Meg belterjes az egész mint rájöttem, mindenki ismer mindenkit, és ismerősök kerülnek poziba.

Elegem van ebből az országból egy nyamvadt árú-feltöltő állásért is tülekedés megy, meg vissza se hívják az embert. Inkább diákokat meg külföldi vendégmunkásokat alkalmaznak.

2022. nov. 25. 12:04
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
11%

A degradáló általánosítgatás továbbra sem "Az Igazság".

Tudok szöveget értelmezni, ezzel együtt nem vennék fel egy ilyen frusztrált embert aki kvázi lekurvázza a nőket, csak mert nincs szerencséje. :)

2022. nov. 25. 15:19
 32/52 anonim ***** válasza:
Az teny hogy sok ceg fel se hiv pedig az allas leirasa es az oneletrajzod mintha teljesen ugyanaz a szoveg lenne… tapasztalat. Ilyen esetekben egy motivacios level sokat segithet. Azzal probalkoztal mar?
2022. nov. 26. 17:22
 33/52 A kérdező kommentje:

Hát érdekes de kvára hogy raktáros meg árufeltöltők között magasan vannak diplomások, mert a helyükön fidesz pincsik ülnek, akik szart sem értenek a szakmájukhoz.

Gyanítom zavaros elméjű tinik vagytok, meg boomerek, meg feminácik. oszt ennyni jó napot. Volt nekem raktárban volt tanár kollégám akit politikai okból rúgtak ki. Jó legyek ellenszenves, nem érdekel de nem fogok csicskulni, egy politikus miatt sem, meg feminácik kedvéért sem.

Undorító ez az ország! A mentalitás meg az emberek.

2022. nov. 27. 11:36
 34/52 anonim ***** válasza:
39%
Jólvanakkor.
2022. nov. 27. 11:39
 35/52 anonim ***** válasza:
32%

Nekem sosem volt problémám állást találni mert direkt olyat tanultam amire van kereslet és jól is fizet.

Munkahelyen senkit sem érdekel a másik politikai nézete és protekció sincsen.

2022. nov. 27. 12:34
 36/52 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi az a szakma, és mennyi tapasztalatod van benne?
2022. nov. 27. 14:41
 37/52 anonim ***** válasza:
Valaszolok, szerintetek mik a legkeresettebb szakmak manapsag? Mit erdemes tanulni amivel konnyen el lehet helyezkedni?
2022. nov. 27. 17:00
 38/52 anonim ***** válasza:
Mert nulla az oktatás színvonala és semmit sem tudnak a jelentkezők.
2022. nov. 27. 20:34
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

37:

Ez így nagyon tág. Röviden azt mondanám, hogy amihez van affinitásod, viszonylag sokat kell tanulni és/vagy gyakorolni az elsajátításához, és nem valami ritka igény, de nem is jellemzően állami szférás szakma. Ha ez így együtt van, akkor már könnyen el lehet helyezkedni. De eljutni idáig nem könnyű, mert sokat bele kell tenni. Ez nem olyan, hogy azt hallom, hogy XY szakma nagyon keresett, elvégzek egy gyorstalpalót, semmi pluszt beletéve, és akkor majd lesz egy zsíros állásom.

2022. nov. 27. 22:30
 40/52 anonim ***** válasza:
52%
Prostik elég kelendőek.
2022. nov. 27. 22:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!