Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Magyarországon miért kell...

Magyarországon miért kell könyörögni a munkáltatónak hogy dolgozhassak?

Figyelt kérdés

27 vagyok. Dolgoztam már igaz keveset.

Mert kirúgtak önhibámon kívül.

Férfi vagyok, így a kutyának sem kellek. A főnök nem tud megdugni sem. Ahogy azt a fiatal lányok nők teszik karrierjük építése miatt.

Erős vagyok, simán tudnék pakolni raktárban, itt-ott. de nem vesznek fel.

Beszélek angolul van egy szakmám is, amit nem tudok gyakorolni mert kihalásos alapon megy így sose jutok oda. Meg belterjes az egész mint rájöttem, mindenki ismer mindenkit, és ismerősök kerülnek poziba.

Elegem van ebből az országból egy nyamvadt árú-feltöltő állásért is tülekedés megy, meg vissza se hívják az embert. Inkább diákokat meg külföldi vendégmunkásokat alkalmaznak.

2022. nov. 25. 12:04
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
91%
Incel alert...
2022. nov. 25. 12:34
 12/52 anonim ***** válasza:
93%

"Férfi vagyok, így a kutyának sem kellek."

. Ő... tehát a férfiak nem dolgoznak? Mik vannak...

Véletlenül kicsit sem a Te készülékedben van a hiba?

2022. nov. 25. 12:35
 13/52 anonim ***** válasza:
83%

"Ti annyira el vagytok varázsolva, hogy az hihetetlen."

. El vagyok varázsolva, mert dolgozom? :D

"Mellesleg ez is annyira jellemző, magyarországon csak a szép nők meg a prosztó vállalkozó tud érvényesülni, meg a nagytőke természetesen."

. Már bocs, de ha jól értem, neked még munkád sincs, szóval az érvényesülés még egy jóval későbbi igény legyen.

2022. nov. 25. 12:37
 14/52 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem igaza van a kérdezőnek, tény hogy vannak felháborító helyek.

Ja és itt is látszik a kommenteken hogy Magyarországon aki ki meri nyitni a száját és ki meri mondani az igazságot az többnyire szív, mert mindenki leugatja hogy egy undorító ember, aki hogy képzeli hogy nem áll be a kussaneved szolgasorba. :D

Örülök hogy nem élek Magyarországon.

2022. nov. 25. 12:42
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, melyik részén laksz az országnak?
2022. nov. 25. 12:44
 16/52 anonim ***** válasza:
81%

"Szerintem igaza van a kérdezőnek"

. Tehát szerinted sem lehet férfiként lehelyezkedni.

"Ja és itt is látszik a kommenteken hogy Magyarországon aki ki meri nyitni a száját és ki meri mondani az igazságot az többnyire szív, mert mindenki leugatja hogy egy undorító ember, aki hogy képzeli hogy nem áll be a kussaneved szolgasorba. :D"

. Én ki merem nyitni a számat, és semmi retorzió nem ér miatta.

Ja, persze a véleményem mellett mást is fel tudok mutatni, és alapvetően pozitív a hozzáállásom.

"Örülök hogy nem élek Magyarországon."

. Melyik ország az, ahol undorító rámutatni, ha valaki téved, és csak keserűségből mondja a negatív általánosításait?

2022. nov. 25. 12:47
 17/52 anonim ***** válasza:
68%
A kérdező egy proli troll.
2022. nov. 25. 12:52
 18/52 anonim ***** válasza:
87%

És? Feltételezésed szerint az említett nőknek se jön be a főnökük, csak a karrier érdekében teszik. Nem kell ehhez vonzónak találnod a főnököt.

2022. nov. 25. 12:53
 19/52 anonim ***** válasza:
81%

1. Semmihez sem értesz.

2. Csak kifogásokat keresel.

3. Nagyon ellenszenves vagy.

2022. nov. 25. 12:56
 20/52 anonim ***** válasza:
68%

Raktárosnak az megy, aki nem ért ámshoz. Persze, hogy tülekedés van érte, hisz akármelyik diák meg tudja cisnálni, 0 végzettség kell hozzá.

Nem tudom mi a szakmád, de elmondásod alapján nem piacképes. A válasz ennyi: Piacképes végzettséggel nem lesz gondod az elhelyezkedéssel. Ha meg alja betanított munkát keresel, ahhoz ugyanúgy tülekedés lesz ülföldön is. Sőt! A migrációt jobban toleráló országokban az ilyen melót rég csak a tanulatlan, nyelvet nem besézlők végzik, szóval ott sem kapsz könnyebben munkát.

Képezd át magad valami piacképesre és lesz munkád.

2022. nov. 25. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!