Magyarországon miért kell könyörögni a munkáltatónak hogy dolgozhassak?
27 vagyok. Dolgoztam már igaz keveset.
Mert kirúgtak önhibámon kívül.
Férfi vagyok, így a kutyának sem kellek. A főnök nem tud megdugni sem. Ahogy azt a fiatal lányok nők teszik karrierjük építése miatt.
Erős vagyok, simán tudnék pakolni raktárban, itt-ott. de nem vesznek fel.
Beszélek angolul van egy szakmám is, amit nem tudok gyakorolni mert kihalásos alapon megy így sose jutok oda. Meg belterjes az egész mint rájöttem, mindenki ismer mindenkit, és ismerősök kerülnek poziba.
Elegem van ebből az országból egy nyamvadt árú-feltöltő állásért is tülekedés megy, meg vissza se hívják az embert. Inkább diákokat meg külföldi vendégmunkásokat alkalmaznak.
"Férfi vagyok, így a kutyának sem kellek. A főnök nem tud megdugni sem. Ahogy azt a fiatal lányok nők teszik karrierjük építése miatt."
Én szívesen felveszlek a cégemhez, cukifiú, ha neked is ilyen vágyaid vannak.
Üdv,
Béla, 52/f, 170 cm, 130 kg
Szánalmasnak tartom a nőhöz való hozzáállásodat.
Nem tudom hogy milyen szakmád van de nem lehet piacképes (okj-s jedilovag vagy valami hasonló).
Tudsz angolul ez dicsértes. Nagy valószínűséggel az interjúkat rontod el. Ezt lehet abszemélyiséged, a modorod és a stílusod hibája.
Lidl, Aldi stb honlapján érettségizett dolgozókat keresnek. Nem igaz hogy nem tudsz elhelyezkedni.
Én nem dugtam még egy főnökömmel sem :D
Munka mellett csináltam egy diplomát és két nyelvet elsajátítottam felsőfokon, így vettek fel jó helyre.
Te mit tudsz felmutatni, kérdező? Mert az, hogy erős vagy, tudsz pakolni... hát, azt kb. mindeki tud, de legalábbis az emberek nagy része. Még én is.
Itt még mindig az megy hogy a kérdező nem ért semmihez, csak egy f@sz, közben azért le lett írva hogy beszél angolul és van szakmája is, sőt még az is kiderült hogy AKARNA dolgozni.. csak itt olyan emberek írkálnak akik szöveget se tudnak érteni, de incelezni meg a porig alázni azt igen, mert le mert írni pár igazságot. Többek közt ezért nem élek otthon, mert ez számomra AZ undorító mentalitás, írhat akárki bármit.
Kérdező, simán alkalmas lennél egy nem raktáros állásra is, főleg ha beszélsz angolul már rögtön nem Magyarországban gondolkoznék. Kereshetsz 3x annyit, és nem fognak ilyen megnyomorodott emberek környékezni.
közben azért le lett írva hogy "beszél angolul és van szakmája is"
Bocs, de ma már kb. mindenki beszél angolul, ez olyan alap, minthogy van érettségid. Angol önmagában amúgy sem sok helyen kell/elég.
Illetve azt írta, olyan szakmája van, amiben nem lehet elhelyezkedni, mert nincs hely, hát most ezzel is mit lehet kezdeni?
Ezt nemes egyszerűséggel képzetlen munkaerőnek hívják.
Ha van szkamád de nem a szakmádban helyezkedsz el, semmi hasznát nem látod a szkamádnak. Szóval ott az érettségi a végzettséged (már ha van).
Ha beszélsz angolul, az dícséretes, de önmagában ez nem sok ehlyre elég. Igen, el lehet vele menni külföldre a többi migráns közé betanított munkára, de ott is ugyanígy tolong a többi végzettség nélküli ember, tehát nem vagy sokkal előrébb.
Amire itt szükség van az a végzettség. Mármint olyan végzettség, amivel dolgozni is tudsz.
"Férfi vagyok, így a kutyának sem kellek. A főnök nem tud megdugni sem. Ahogy azt a fiatal lányok nők teszik karrierjük építése miatt."
Ebben valamennyire igazad van.
28, de akkor mondj már egy pár helyet ahova gond nélkül fölvesznek egy érettségivel és angol nyelvvel.
Ez külföldi munkákra is vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!