Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hány fokot köteles biztosítani...

Hány fokot köteles biztosítani a munkáltató ülő munka esetében?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ülő munkát végzek(kisebb összeszerelés) és az épületben 16 fok van.

A főnök a közeljövőben nem is tervez fűteni.

Ez így jogilag rendben van?

Megvagyunk,ez nagyon hideg így..

2022. nov. 7. 07:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
40%

"a nyári 40 fokban"

Csak tudod, az a munkakörhöz tartozik. Nagyon sokba kerülne megszüntetni, és nem is biztos, hogy az jól működne.

Az meg, hogy valahol nem fűtenek, egyszerű sóherság, és az egészséget veszélyezteti.

2022. nov. 7. 12:44
 12/13 anonim ***** válasza:
5%

ha van is tökmindegy mennyi, az elmúlt években nem tűnt föl, hogy orvosék úgyis az hazudják, amit a politikus haverjaik kérnek? láttam én már orvost magyarázni, hogy teljesen rendben van a 15 fokos óvoda, az nagyon egészséges és jót tesz a gyerekeknek... ha ma van is ilyen jogszabály, holnapra eltörlik ha valakinek nem tetszik.

(amúgy tegyük meg tétjeinket: két hónapon belül mindenki meg/felfázással fog beteg lenni, amit kinevezünk újabb veszedelmes HISZTI-19 mutációnak, és megtiltjuk az embereknek hogy pénzt keressenek és egyáltalán megpróbáljanak fűtőanyagot venni az otthonukba?)

2022. nov. 7. 13:07
 13/13 anonim ***** válasza:
#10 Én tökre sajnálom őket.🤷‍♂️
2022. nov. 7. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!