A friss intézkedések mintájára nem lenne-e üdvös a munkáltatóknak lehetőséget biztosítani az alábbiak meghozatalára is?
Lehetőséget kellene biztosítani arra,hogy a leggyakoribb halálokok megelőzésének érdekében :
-A dolgozó kirúgás terhe mellett kötelező sporttevékenység folytatására rábírható.
-Aki dohányzik az vagy leszokna vagy repülhet.
-Aki nem követi a munkáltató által megbízott dietetikus személyre szabott étrendjét az elbocsájtható.
-Aki kövér az vagy lefogy vagy mehet.
-Aki magatartásával hosszan fennálló stresszhelyzetben tartja munkatársait az elküldhető.Legyen az akár maga a vezérigazgató.
-Aki nem helyes módon üríti a székletét és ezzel kárt okoz a bélrendszerében az szakemberek felügyelete mellet vagy megtanul jól
üríteni vagy elküldhető.
2
Jogot adtak arra,hogy a munkáltató ne csak a dolgozó erejével,idejével rendelkezzék hanem a vérével,testével is.Ahhoz képest semmiség amit én írtam.Akkor már legalább valami nemesebb célra is használhatnák ezt a jogosítványt.
A dolgozónak pedig joga van odébbállni ha a cége hülyeségeket talál ki.
Annak a kockázatát a mai világban egy cég sem fogja bevállalni, hogy a dolgozók nagy része egyszerre lelépjen. Nem a közalkalmazottakra,és büfé-ruhatárszakos diplomával, valamint a kétbites biorobot munkákra gondolok.
Láttam már hirtelen megváltozott vezetői véleményt egy vegyipari cégnél, mikor a 23 fizikai dolgozóból 21 beadta a felmondását...
Nem tudom, hogyan nem sikerült az elmúlt 2 év alatt felfogni, de:
-Ha túlsúlyos vagy, nem sportolsz, szar kaján élsz, dohányzol (kijelölt helyen) azzal csak és kizárólag a te testedet rombolod, másra nem vagy hatással. Azonban a coviddal kapcsolatosan másokra is hatással vagy, ha nem vagy beoltva. Értem?
"Aki magatartásával hosszan fennálló stresszhelyzetben tartja munkatársait az elküldhető.Legyen az akár maga a vezérigazgató."
Ezt nem is értem, ezért bárki kirugható.
Miért vitatnánk a munkáltató jogát, hogy védje az érdekeit?
Ha óránként 20-40 millió értéket gyárt, miért parázzon Azon, hogy öntudatos Józsi egy szép nap lefertőzze a gyártósort?
Nincs se munka, se alkalmazási kényszer, ne is legyen!
Hol láttál te olyat, hogy a covidtòl lebetegedett egy komplett gyártòsor valahol!?
Hagyjuk már ezt az agymosò mèdia dumát!
Mèg az sem tudja senki, hogy egyáltalán van-e valami èrtelme a fasom oltásuknak.Vagyis egyáltalán nem úgy nèz ki, hogy lenne.
Már megint csak a pènzről, meg a profitròl szòl az egèsz Covid oltás bohòzat.
Ès aki nem akarja az oltást, azt tartsa tiszteletben minden cèg, meg kormány meg akárki.
El kène gondolkozni rajta, hogy az emberek vajon mièrt nem akarják az oltást beadatni???
Talán azèrt, mert nem kiser a dolog!Azèrt mert túl sok a súlyos mellèkhatás, meg a vèletlennek titulált hirtelen egèszsèg romlás, a semmiből előtörő magas vèrnyomás meg hasonlòk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!