Kulonszu kérdése:
Van eset, amikor munkavállalónak kell munkaeszközt biztosítania, vagy ez mindig a munkáltató dolga?
Figyelt kérdés
Alkalmazottként kezdenék új helyen, de a megküldött szerződésben az áll:
Munkavállaló számára biztosított tárgyi eszközök: Nincs.
A munka számitógépen/laptopon végzendő, de nekem nincs laptopom (amit be tudnék vinni) és az fel sem merült az intejú során, hogy kéne.
2016. aug. 31. 19:51
2/4 anonim válasza:
Azt gyanítom, hogy a munkaeszköz itt nem egyenlő a céges autóval / telefonnal / laptoppal stb, tehát amit biztosítanak, az legfeljebb egy munkaállomás, de haza nem viheted, mint pl a céges telót.
De tényleg meg kéne ezt kérdezni.
Viszont megtennéd, hogy rámírsz privátban, ha ott vagy másutt tudsz ilyen munkalehetőséget? Hálás lennék érte! Üdv
3/4 anonim válasza:
a munkaeszköz nem egyenlő a tárgyi eszközzel
nekem sincs a szerződésemben, hogy kapok laptopot, mégis van
4/4 anonim válasza:
Kérdezd meg a főnöködet, ha bizonytalan vagy, de munkaállomást biztosítania kellene a munkáltatónak. Hát ha még a számítógépet sem biztosítják, amihez leülhetsz, az tényleg nem normális, de szerintem inkább olyanokra gondolnak ilyen tárgyi eszközök alatt, mint pl. a munkaruha, amire a te munkádhoz nincs szükség, ezért nincs, de például egy gyárban dolgozónak szükség van rá, ott biztosítják (ha nem, akkor meg kapja a cég a bírságot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!