Szerinted van értelme az áthelyezett munka/pihenőnapnak?
Különösebben sosem érdekelt és sosem zavart. Kibírom a plusz egy napot, amúgy sokszor átdolgozom a hétvégéket is. Irigylem azt, akinek ez a legnagyobb problémája.
Pont olyan ez, mint az óraátállítás, akkor is van mindig pár hópihe, akinek "felborítja" az életét hogy aznap 1 órával több vagy kevesebb ideje van bármit csinálni.
ÍGy sokan a szombatot veszik ki szabadságnak, aki meg nem, az félgőzzel dolgozik.
Azt a szabit kivehetné hétfőre, vagy péntekre, ha pénteket dolgozunk le, így a többség ugyanott van. Aki meg nem akarja ezt, az úgyis dolgozik 1 napot, majd másnap itthon marad. Értelmetlen. Had döntsem el én, mit akarok.
Egyébként amikor szerda ünnepnap, akkor nincs áthelyezés, ugyanúgy szabadnap az az egy nap. :D
Értelmetlen ez áthelyezősdi.
Van értelme.
Gyereknek hosszú hétvége van az iskolában, el lehet vele menni úgy, ahogyan egy normál hétvégén nem tudnánk.
Szerintem tök jó. Ilyen napokon én szívesen bemegyek, délben már a második palack bort szoktuk bontani, aztán megebédelünk és elhúzunk haza. A vezetőink úgyis szabin vannak, amelyik meg nincs az velünk tart.
Olyan mint régen azok a napok a suliban amikor csak tesi meg osztályfőnöki óra volt. Imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!