Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi értelme az "1 nappal, 1...

Mi értelme az "1 nappal, 1 éjszaka,2 pihenőnap"féle 12 órázós műszaknak?

Figyelt kérdés

Azt még megértem, hogy a beosztás 2 nap nappal, utána két nap pihenő, majd 2 éjszaka.

De annak mi értelme, hogy az ember pl. megy hétfő reggel 6ra, aztán kedden már este 6ra megy, de mikor végez, az már szabadnapnak számít, így pénteken már munka?

Mégis, hogy lehet egyik napról másikra totál másfajta fentlét-alvást elérni és ezt is hosszútávon csinálni?

2021. jún. 10. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
A penz beszel jancsika juliska es az orvossereg tancol a futtyszora
2021. jún. 10. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Ezt sokan csak az csinálja, aki rákényszerült jobb híján. Baromi egészségtelen.
2021. jún. 10. 20:20
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk ez az...azon akadtam fent, hogy egyik nap menjen hajnalra, de másik napra meg ugorjon át totál az ellentétbe.

Még két nap éjszaka után is elég rossz átállni nappalra. Igaz, nappalos után könnyebb fentmaradni este.

2021. jún. 10. 20:41
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
én 5 évet húztam le 3 műszakban, váltott heti műszakcserékkel. napi 8 órás meló volt. most csak 1 műszakban járok, reggel 7:30tól 16:15ig. szemlátomást sokkal jobban érzem magam, a közérzetem is más. étkezés, alvás is rendszerezettebb. soha többet 3 műszak.
2021. jún. 10. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy. Kikészül a szervezetet, majd lebetegszik, vagy ki tudja mi alakul ki, akár egy jó kis cukorbetegség vagy bármi. Sokan nem akarják ezt a tényt elfogadni, majd ha betegek lesznek akkor majd elfogadják. A két műszak is fárasztó a de., du. heti váltakozása, de az éjjel, nappal váltakozás az kb. öngyilkosság.
2021. jún. 11. 06:51
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Voltam ilyen beosztásban szerencsére csak pár hónapig. Nem normális. Előre aludni nem lehet, az éjszakás napon csak kóvályogtam, az utána következő napon sem nagyon tudtam aludni és párszor kellett menni már a 3. napon 8-ra vagy 10-re.
2021. jún. 11. 09:41
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Én ilyenben járok, de amíg ki tudom magam pihenni és a nettó fizetésem 500,000 felett van addig nem érdekel.
2021. jún. 11. 16:37
 8/9 anonim ***** válasza:
40%
7es! Jah, majd lesz miből fizetni a magán orvosokat, valóban megérős :)
2021. jún. 12. 07:41
 9/9 anonim ***** válasza:
72%
8: Neked lehet, hogy a magánorvosodra kell, de talán 5 év alatt nem rokkan valaki bele. Nyilván én sem 20 évet akarok így ledolgozni.
2021. jún. 12. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!