Szerintetek mi értelme van alkalmazottként dolgozni?
"Itthon egy alkalmazott soha nem fog megkeresni annyit hogy esetleg x éves korára elérjen hogy tudjon venni egy házat hitel nélkül"
Idaig olvastam.
Jelenleg brutto ~2.1 millio forint a fizetesem alkalmazottkent (euroban kapom, berlini cegnek dolgozok itthonrol fejlesztokent), a vilagon barhonnan dolgozhatok (ahol van internet) teljesen rugalmas munkaidoben. Van hazam, autom, hitelt soha eletemben nem vettem fel.
Olyan eletszinvonalat tartok fenn konnyeden, amilyet szeretnek. Miert vallalkoznek? :)
Ja és azt is tegyük már hozzá a dologhoz, hogyha holnap az alulfizetett melósnak valaki ajándékba oda tolna egy kisebb vagyont, amiből tegyük fel el tud indítani egy vállalkozást, 99,9999% hogy nem fog pár éven belül milliárdos eredményű vállalkozást csinálni...
A kérdés demagóg és ordít belőle az élhetetlen hiszti.
Itt vannak az én indokaim:
-nincs kedvem sem kapacitásom annyi mindent megtanulni,
-más hülyeségéért nem akarok és nem is fogok felelősséget vállalni (pl. Egy elcseszett megrendelés koorigálása),
-nincs semmilyen üzleti érzékem,
-tudom, hogy nem lennék jó kapcsolatok kiépítésében,
-túl nagy teher és felelősség,
-nem vágyok arra, hogy minden papírt én írjak alá vagy szaladgáljak értük,
-folyton figyelnem kéne a jog változásait (meg úgy kb. minden mást is),
-nem tudnám beosztani az időmet.
Számomra tökéletes az, hogy megvan a saját dolgom, bemegyek reggel 8ra, délután 4kor végzek és le is tudtam aznapra mindent.
#5-ős
Kitűnően összeszedted az érveket.
En is az általad felsoroltak miatt nem vállakoznék.
A vállalkozáson nem csak nyerni lehet, hanem veszíteni is. Sokkal többet kell dolgozni a saját vállalkozásban mint alkalmazottként.
Mind ennek, mind annak megvan az előnye/hátránya.
Manager sem szeretnék lenni.
4-e
Ez marhaság bárki szinte vagyont tud csinálni nagy pénzből,ész nem kell.
Legyen 100 millio betolom máp+ lesz belőle 5 év alatt 27 millió. A felét beleforgatom infláció mellett és marad havi 225 ezet ft megélni.
Soha a büdös életben nem dolgoznék többé!
8: nagyot tévedsz! Olvasd el a 7-ben linkelt cikkrészletet!
Az úgynevezett szegények a mentalitásuk miatt azok!
S.ggére vernének a millióknak pár hónap alatt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!