Szerintetek mi értelme van alkalmazottként dolgozni?
"a számítógépes ülő munka iszonyatosan egészségtelen és káros, mellesleg nem is mindenkinek való. Én is az IT-ban dolgoztam de nem kompenzálta a pénz az egész napos monitor bámulást."
Köszönöm, hogy végre van itt olyan is aki osztja a véleményem. Én is IT-s voltam és a sok monitorbámulás miatt hagytam abba. Pénzt lehet máshogy is keresni, mondjuk olyan munkával ahol mozog is az ember.
Én kb. 6 órát töltök tényleges munkával egy nap, ebből nagyságrendileg 5 óra programozás és 1 óra meeting. Motoros asztalom van, tehát felváltva dolgozom ülve és állva, ahogy kedvem tartja. A munkaidőm teljesen rugalmas, sosem töltök 2 óránál többet folyamatosan a gép előtt. Lemegyek sétálni közben, boltba, intézem a dolgaimat, kajálok, edzek stb.
Szerintem egyáltalán nem egészségtelen.
Alkalmazottként dolgozó házaspár vagyunk. Számításaink szerint 4 éven belül elérjük azt a szintet (35 és 40 éves korunkra), hogy nemcsak kifizetjük a lakáshitelünket, hanem a lakásunk árát beleforgatva hitelmentesen tudunk venni egy családi házat. Persze a saját bőrünkön is tapasztaljuk, hogy a hitel nem ördögtől való, így majd konstrukciótól függően lehet, hogy a családi házunkat is némi hitellel vesszük majd inkább meg.
Én szeretem az alkalmazotti életet. Fix munkaidő, nyugalmas élet. Hosszútávon gondolkozunk vállalkozásban, de ahhoz szerintem még sokat kell tanulnunk, hogy ne legyen tuti bukás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!