Hogyan viseljem el munkahelyemen a rádiót?
Irodában dolgozzunk, csak 3-an vagyunk. A főnök és munkatársnőm is a Retró Rádiót akarja hallgatni.
Én viszont nehezen viselem az ostoba, beképzelt Bochkort és bandáját meg az agyonismételt számaikat.
Ha elmennek az irodából, kikapcsolom, néha titokban lehalkítom kicsit, de ezen kívül nem tudom, mit tehetnék. Sokszor a koncentrációban is zavar az idétlenkedésük (tervezés, adminisztráció).
"10-15 perc után megy a sírás, hogy kell a zene, a beszélgetős műsor, a hírek meg a reklám"
Hallgassák fülessel.
Én párszor szólnék aztán tönkretenném a hangszórót. 🤷♀️ A munkahely nem diszkó, hogy ordíttassunk mindent.
(Én is zenét hallgatok végig, de van annyi eszem hogy fülessel tegyem, nincsenek téveszméim amik szerint a kollégák vágya hogy szórakoztassam őket).
30:
10 után nálunk a főnök van, hogy átnyomja Kossuthra. Az még a jobbik eset, mert azt elég könnyű ignorálni, mert álmos hangon beszélnek unalmas témákról.
Viszont retrós reggeli idétlenkedés a koncentrációban is eléggé zavar, a zene is, mert túl hangos.
egyszerűen így kényelmes nekik, mert tudnak telefonálni közben, futárral/ügyféllel csevegni.
35/36
sikerült megragadnod a kérdésem lényegét. bizonyára utána fogok járni, mert te azt mondod.
36:
nem csak ezért, de jövőre sztem én is felmondok, és bizony közrejátszik az is, hogy folyton bömböl ez a xar.
38:
Próbáld ertelmezni a 18as valaszom, rad is vonatkozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!