Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan viseljem el munkahelyem...

Hogyan viseljem el munkahelyemen a rádiót?

Figyelt kérdés

Irodában dolgozzunk, csak 3-an vagyunk. A főnök és munkatársnőm is a Retró Rádiót akarja hallgatni.

Én viszont nehezen viselem az ostoba, beképzelt Bochkort és bandáját meg az agyonismételt számaikat.

Ha elmennek az irodából, kikapcsolom, néha titokban lehalkítom kicsit, de ezen kívül nem tudom, mit tehetnék. Sokszor a koncentrációban is zavar az idétlenkedésük (tervezés, adminisztráció).

2022. okt. 4. 10:01
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

"10-15 perc után megy a sírás, hogy kell a zene, a beszélgetős műsor, a hírek meg a reklám"

Hallgassák fülessel.

Én párszor szólnék aztán tönkretenném a hangszórót. 🤷‍♀️ A munkahely nem diszkó, hogy ordíttassunk mindent.

(Én is zenét hallgatok végig, de van annyi eszem hogy fülessel tegyem, nincsenek téveszméim amik szerint a kollégák vágya hogy szórakoztassam őket).

2022. okt. 7. 15:25
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
31 Számomra örök rejtély marad, hogy akik ennyire imádnak zenét hallgatni, miért nem használnak fülhallgatót. Nem csak hogy bunkóság nyilvános helyen üvöltetni a zenét, de zavarhatja is a többieket a koncentrációban, ha meg hibáznak, őket fogják kirúgni... Soha nem fogom megérteni az ilyen énközpontú embereket.
2022. okt. 7. 15:57
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
#31, ok, csakhogy diák vagyok, gyakornok, 30-40 évvel fiatalabb a többieknél és közel sem nélkülözhetetlen.
2022. okt. 7. 16:01
 34/45 A kérdező kommentje:

30:

10 után nálunk a főnök van, hogy átnyomja Kossuthra. Az még a jobbik eset, mert azt elég könnyű ignorálni, mert álmos hangon beszélnek unalmas témákról.

Viszont retrós reggeli idétlenkedés a koncentrációban is eléggé zavar, a zene is, mert túl hangos.

egyszerűen így kényelmes nekik, mert tudnak telefonálni közben, futárral/ügyféllel csevegni.

2022. okt. 7. 16:51
 35/45 anonim válasza:
17%
Elég gáz, ha úgy érzed, hogy 30 dalt ismételnek. 1000+ dalt forgat a Retro, tessék utánajárni (musorlista.hu, onlinestream.hu, társai).
2022. okt. 10. 21:12
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig. Én biztos nem tudnék koncentrálni ha szólna mellettem a rádió. Nem mindenkinek természetes a hatterzaj. Ez a modern kor hibája. Volt két ismerősöm is aki ettől szenvedett. Az egyik nyugdíj előtt állt amikor másik irodába került. Mindig mondta ,majdnem megorul annyira zavarja, hogy végig szól a rádió. A másik ismerősöm ilyen miatt mondott fel. Hát nem irigyellek kérdező.
2022. okt. 10. 21:42
 37/45 A kérdező kommentje:

35/36

sikerült megragadnod a kérdésem lényegét. bizonyára utána fogok járni, mert te azt mondod.

36:

nem csak ezért, de jövőre sztem én is felmondok, és bizony közrejátszik az is, hogy folyton bömböl ez a xar.

2022. okt. 11. 09:00
 38/45 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan nem semmi, hogy egyeseknek milyen gondjaik vannak. Elegük van a munkahelyből, mert rádió szól a háttérben. Míg mások a kollégák mobbingolásától, a főnöki hatalomfitogtatástól, meg az embertelen mennyiségű elvárt munkától, kizsákmányolástól szenvednek. És szerintem ugyanazért a fizuért mind elcserélnék a helyüket egy olyanért, ahol a legnagyobb gond, hogy szól a rádió.
2022. okt. 11. 09:19
 39/45 A kérdező kommentje:

38:

Próbáld ertelmezni a 18as valaszom, rad is vonatkozik.

2022. okt. 11. 09:28
 40/45 anonim ***** válasza:
#38 hogyan lehet valakiben ilyen kicsi empátia?
2022. okt. 11. 09:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!