Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan viseljem el munkahelyem...

Hogyan viseljem el munkahelyemen a rádiót?

Figyelt kérdés

Irodában dolgozzunk, csak 3-an vagyunk. A főnök és munkatársnőm is a Retró Rádiót akarja hallgatni.

Én viszont nehezen viselem az ostoba, beképzelt Bochkort és bandáját meg az agyonismételt számaikat.

Ha elmennek az irodából, kikapcsolom, néha titokban lehalkítom kicsit, de ezen kívül nem tudom, mit tehetnék. Sokszor a koncentrációban is zavar az idétlenkedésük (tervezés, adminisztráció).

2022. okt. 4. 10:01
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

12:

nem akarok senkit megbántani, de sztem borzasztó igénytelennek kell ahhoz lenni, hogy élvezni tudja ezeket a reggeli nyerítős műsorokat.

lehet, h titokban füldugót fogok használni.

2022. okt. 4. 10:32
 12/45 anonim ***** válasza:
15%

13: hát akkor tartsd őket igénytelennek.

Nem lehet mindenki olyan magasan igényes, mint te... :-D :-D

Hozzáteszem, hogy engem is kiráz a hideg ezektől a műsoroktól, de nem kezdek neki nyilvános felületen nyígni.... Hanem megbeszélném az érintettekkel.

2022. okt. 4. 10:33
 13/45 anonim ***** válasza:
14%

Mondjuk én sem szeretem az olyan műsorokat, amikor a saját (általában alpári) "poénjaikon" hangosan, sokszor erőltetve röhögnek.

De a zenéket nem zavarnak, örülj neki, hogy nem az autós forgalmat vagy a szomszéd építkezést (volt benne részem) kell hallgatnod.

2022. okt. 4. 10:39
 14/45 anonim ***** válasza:
37%
Mondd meg a főnöknek, hogy nem a te stílusod a retro zene, és zavar a munkában, ezért szeretnél fülhallgatón zenét hallgatni. Egyrészt a főnöknek az az érdeke, hogy jól menjen a munka, másrészt így senkinek nem okozol kellemetlenséget.
2022. okt. 4. 10:50
 15/45 anonim ***** válasza:
16%
Ne haragudj, de a jelen világhelyzetben (amikor sokan a téli fűtés miatt aggódnak, esetleg azért küzdenek, hogy nehogy hontakanokká váljanak) kábé annyira átérezhető a problémád, mintha azon rugóznál, hogy hogy viseld el, hogy a főnököd vagy a kollégád egy általad utált zenekar vagy színész pólóját viseli nap mint nap.
2022. okt. 4. 11:10
 16/45 anonim ***** válasza:
64%
14: Mondjuk akkor meg előjöhet az, hogy a füles miatt nem hallja, amikor szólnak hozzá.
2022. okt. 4. 11:11
 17/45 anonim ***** válasza:
86%
#15 akkor áruld már el hogy a jó búbánatos francot keresel egy SEGÍTSÉGKÉRŐ oldalon? Jah, beszólogatni, és emberek érzéseit, problémáit invalidálni. Tipikus begyöpösödött, rosszindulatú magyar, akinek csak a saját problémái léteznek.
2022. okt. 4. 11:39
 18/45 A kérdező kommentje:

15:

egy értelmes ember ha olyan kérdést lát, ami nem tetszik neki, tovább áll.

egy szerényebb képességű, frusztráltabb meg nekiállni offolni, vergődni. ráadásul a logikával is komoly gondjaid vannak.

esetleg az energiáidat fordíthatnád akkor komolyabb problémákra, ahelyett hogy nekiállsz észt osztani egy olyan felületen, ahol az emberek többsége apró-cseprő problémáira vár tanácsot.

2022. okt. 4. 11:40
 19/45 anonim ***** válasza:
9%
18: Te itt a jó kis, régi retró zenéket kritizálod az egyik kommentedben. Úgyhogy szerintem jogos a felhördülés
2022. okt. 4. 11:43
 20/45 anonim ***** válasza:
88%
#19 édes isten gyere le... én meg jó kis hörgős metált hallgatok, ami az emberek 98%-a szerint csak fülsiketítő hörgés. Mégse megyek oda minden egyes emberhez papolni a véleménye miatt. Szerintem egy bizonyos iq szint felett fel kéne fogni azt, hogy mindenkinek más a zenei ízlése.
2022. okt. 4. 11:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!