Hogyan viseljem el munkahelyemen a rádiót?
Irodában dolgozzunk, csak 3-an vagyunk. A főnök és munkatársnőm is a Retró Rádiót akarja hallgatni.
Én viszont nehezen viselem az ostoba, beképzelt Bochkort és bandáját meg az agyonismételt számaikat.
Ha elmennek az irodából, kikapcsolom, néha titokban lehalkítom kicsit, de ezen kívül nem tudom, mit tehetnék. Sokszor a koncentrációban is zavar az idétlenkedésük (tervezés, adminisztráció).
12:
nem akarok senkit megbántani, de sztem borzasztó igénytelennek kell ahhoz lenni, hogy élvezni tudja ezeket a reggeli nyerítős műsorokat.
lehet, h titokban füldugót fogok használni.
13: hát akkor tartsd őket igénytelennek.
Nem lehet mindenki olyan magasan igényes, mint te... :-D :-D
Hozzáteszem, hogy engem is kiráz a hideg ezektől a műsoroktól, de nem kezdek neki nyilvános felületen nyígni.... Hanem megbeszélném az érintettekkel.
Mondjuk én sem szeretem az olyan műsorokat, amikor a saját (általában alpári) "poénjaikon" hangosan, sokszor erőltetve röhögnek.
De a zenéket nem zavarnak, örülj neki, hogy nem az autós forgalmat vagy a szomszéd építkezést (volt benne részem) kell hallgatnod.
15:
egy értelmes ember ha olyan kérdést lát, ami nem tetszik neki, tovább áll.
egy szerényebb képességű, frusztráltabb meg nekiállni offolni, vergődni. ráadásul a logikával is komoly gondjaid vannak.
esetleg az energiáidat fordíthatnád akkor komolyabb problémákra, ahelyett hogy nekiállsz észt osztani egy olyan felületen, ahol az emberek többsége apró-cseprő problémáira vár tanácsot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!