Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan viseljem el munkahelyem...

Hogyan viseljem el munkahelyemen a rádiót?

Figyelt kérdés

Irodában dolgozzunk, csak 3-an vagyunk. A főnök és munkatársnőm is a Retró Rádiót akarja hallgatni.

Én viszont nehezen viselem az ostoba, beképzelt Bochkort és bandáját meg az agyonismételt számaikat.

Ha elmennek az irodából, kikapcsolom, néha titokban lehalkítom kicsit, de ezen kívül nem tudom, mit tehetnék. Sokszor a koncentrációban is zavar az idétlenkedésük (tervezés, adminisztráció).

2022. okt. 4. 10:01
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
20: köszönöm, h válaszoltál helyettem. szegény 19-es válaszoló nagyon frusztráltnak tűnik.
2022. okt. 4. 11:49
 22/45 anonim ***** válasza:
18%
Fugyu, mivel egy rádióadót nevezel meg a kérdésedben, és műsorvezetőket kritizálsz (pedig Bochkorékat én sem szeretem), így érthető ha páran provokatívnak veszik a dolgot. Talán ésszerűbb lett volna úgy leírni, hogy a kollégák egy általad nem preferált rádióadót hallgatnak, és elég hangosan, mit tehetnél ezellen. És akkor senki nem köt beléd
2022. okt. 4. 11:52
 23/45 anonim ***** válasza:
0%
Fugyu=Figyu
2022. okt. 4. 11:55
 24/45 anonim ***** válasza:
11%
Lepontozás az megy, látom.
2022. okt. 4. 12:22
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Fuhh, nem dolgoznék ilyen helyen. Hallgasson mindenki amit akar, de magában.

Esetleg vennék nekik egy-egy olcsó fülhallgatót.

2022. okt. 4. 12:22
 26/45 anonim ***** válasza:
36%
Egy óvatlan pillanatban eshet le rádió úgy az asztalról, hogy véletlenül letörik az antennája.
2022. okt. 4. 14:34
 27/45 anonim ***** válasza:
11%
Füldugóval, vagy használt fülest, és hallgass mást a gépeden, a telón.
2022. okt. 4. 18:02
 28/45 anonim ***** válasza:
65%
#28 Remélem te se veszel be fájdalomcsillapítót ha fáj a fejed vagy a gyomrod, mert vannak rákos emberek is akik sokkal jobban szenvednek.
2022. okt. 4. 18:15
 29/45 anonim ***** válasza:
67%

Nem feltétlenül ő törölteti. Én is simán jelentem a hülyéket.

2022. okt. 4. 19:55
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, engem is nagyon zavar a rádió. Ha le merem halkítani, max 10-15 perc után megy a sírás, hogy kell a zene, a beszélgetős műsor, a hírek meg a reklám. Én utálom, nem is szoktam hallgatni otthon. Itt is a retró szól. Mégcsak nem is a zene a gond, de ha zaj van, nem tudok normálisan koncentrálni.
2022. okt. 7. 15:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!