Mivel fogjátok kijátszani a 18 fokos szabályt?
Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 16:25
31/35 anonim válasza:
Nem fogom kijátszani. Nekem nem kell 18 foknál melegebb hőmérséklet. Sőt, még egy ennél hidegebb helyiségben is teljesen jól érezném magam.
32/35 anonim válasza:
Kijátszani nem tudom, csak túlélni: meleg ruhával, polárnadrág, vastag zokni, derékmelegítő, vastag pulóver, kabát, akár kesztyű, sapka. Tavasszal 15 fokig húzok még pulcsit az átmeneti kabátom alá, efölött már nem, de jönni-menni teljesen más, mint dekkolni a hidegben.
33/35 anonim válasza:
"megnézem azt a munkahelyet, ahol - főleg hosszabb távon - nem büntetik esetleg első esetben egy fegyelmivel, (legkésőbb) második esetben elbocsátással, azonnali felmondással azt, aki iszik."
Többet is tudok, van, ahol pont a vezetők hozzák be, és ismerek olyat, akinek inkább elnézi a cég, mert olyan tudása van, amit nehezen tudnának pótolni, és nagyobb veszteség lenne, ha az ő munkája kiesne.
34/35 anonim válasza:
Hősugárzó. Másik épületben vagyunk mint a főnökség úgyhogy nagyon kicsi esély van rá hogy "lebukok", de amúgy meg bek@phatja akinek nem tetszik. ¯\_(ツ)_/¯
(Közintézmény, nálunk tutira maximum 18 fok lesz)
35/35 anonim válasza:
Lehet venni mini asztali hősugárzót, én akkor vettem ilyet, amikor az akkori munkahelyemen a telepen kiment a kazán, kellett valami az irodába gyorsan. Kis helyen elfér, ad elég meleget a gépeléshez. Nem tudom, hogy nálunk lesz-e ilyen szabályozás, elvileg ránk egyelőre nem vonatkozik, de ki tudja, mi lesz még, engem jobban aggaszt a fűtési rendszerünk állapota, mert elég vacakul csinálták meg, és nemrég fedeztünk fel benne egy új hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!