Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem furcsa hogy falusi,...

Nem furcsa hogy falusi, hatvanas házaspárok, kis kertes házukat eladva vesznek a városban egy kis garzont? 60 év után hogyan tudnak 180 fokos fordulatot venni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 12:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Biztos jól meggondolták. Nem tudnak vesződni a kerttel, a ház folyamatos karbantartásával, stb. Nekik megéri. Ennyi.
2022. aug. 4. 12:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, mennyi a meló a kerttel, házat fenntartani meg drágább is. Valószínű, emiatt költöznek lakásba.
2022. aug. 4. 12:15
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Nem fura. A kertesház csak gond, én sem vennék öregségemre egy hatalmas terhet, amivel nem elég, hogy munka van, még költeni is kell rá (sokkal többet, mint egy lakásra). Azt is teljesen megértem, hogy olyan helyen akarnak élni, ahol nem a tyúkszaros faszvégről kell bejárni egy normális bevásárlás miatt is.

Szerintem tök érthető. A vidék a jelenlegi formájában halott.

2022. aug. 4. 12:17
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem, miért lenne, nem ők az elsők, sőt nem csak 60-as, 40-50-es emberek is csinálják ezt. Gyerekek kirepültek, nem kell a nagy ház, lakásban meg kevesebb a gond. Közös költség be van fizetve, onnantól csak azzal kell foglalkozni, am iajtón belül van.
2022. aug. 4. 12:18
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Nem, ez egy okos döntés.

Mamán 70 körül gondolkozott ezen, egyedül él egy nagy 3 hálószobás házban bszott nagy kerttel, de annyira szereti azt a rohadt kertet hogy végül maradt.

2022. aug. 4. 12:21
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Okos döntés tőlük. Bár tény és való ha van egy kis kert azért van aki szeret dolgozni benne, sok öreget az éltet.
2022. aug. 4. 12:28
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Én inkább a fordítottját tartom furcsának, azt, amikor 20-as vagy 30-as, jól kereső, jó munkahellyel rendelkező városi házaspárok hirtelen kiköltöznek falura. De végül is mindenki tudja hogy hol érzi jól magát, tehát lehet, hogy ez is, az is bejön. Egy próbát megérhet.
2022. aug. 4. 12:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül jelent 180 fokos fordulatot. Bár az én nagyszüleim utolsó percig ápolták a kertet, vágták a fát, de a napjuk nagy részét a TV előtt pihenés meg főzőcskézés tette ki.
2022. aug. 4. 13:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt is tegyük hozzá 60-as éveidben még nem vagy igazán öreg, legtöbb 60-as ismerősöm aktívabb életet él, mint egy 20-30 éves. Így optimálisabb nekik a városi közeg, sok program, könnyebb utazás.
2022. aug. 4. 13:20
 10/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem furcsa.
2022. aug. 4. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!