Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Számítógéppel dolgozni 19...

Számítógéppel dolgozni 19 fokos irodában Nektek is hideg? 26/N

Figyelt kérdés
Sajnos elektromos hősugárzót nem tudunk használni, mert nem tudjuk hova dugni. Annyira fázom, hogy a kötött pulcsi is kevés. Majdnem téli vastagságú dzseki van rajtam, a derekamon meg plusz kardigán.

2021. máj. 28. 09:55
A kérdező szavazást indított:
Én is fázós vagyok, ennyi ruha nekem is kellene.
Pulcsi elég lenne.
Ennél melegebb irodában nem is lehet dolgozni. Jön a június, tűző napról kellemes bejönni a hűs irodába.
36 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
66%

gyere hozzánk. régi ódon épület másfél méteres falak, NULLA fűtés = 15-16 fok.

Nyáron is.

gyere hozzánk.

És irodai munka!

nem fűtenek mert spórolnak!

2021. máj. 28. 09:56
 2/30 anonim ***** válasza:
65%
Pont ideális. A légkondi mellett van az asztalom, mert én elviselem, otthon is ha kint leizzadok, beállok alá hogy lehűtsem magam (Figyelem! Ne próbáld ki otthon!)
2021. máj. 28. 10:01
 3/30 anonim ***** válasza:
84%

ráadásul nálunk a trágya főnök akkora görény hogy egyedileg szabályozható fűtés van, ami a teljes épületben le van kapcsolva mert sokba kerül DE az ő irodájában egyedül megy a fűtés.ű

ott nem számít a pénz. mindenki fagyjon meg, de őneki megy.

Pedig úgy tudtam a trágya magától is meleg, márpedig a főnök az egy trágya-minek neki fűtés

2021. máj. 28. 10:06
 4/30 anonim ***** válasza:
84%

"Sajnos elektromos hősugárzót nem tudunk használni, mert nem tudjuk hova dugni."

Ha csak ezen múlik, vigyél be egy elosztót vagy T-elágazót. Ha egyetlen dug.aljzat is van a szobában, akkor már mindent meg lehet oldani.

1-2 hete nálunk sincs melegebb. Leállt már a fűtés, viszont északi fekvésű a szoba (munkahelyen). Kicsit melegebben öltözünk és várjuk a jó időt. :-) Te is gondolj arra, hogy pár hét múlva mindenki szenvedni fog a hőségtől, nektek meg lesz "hideg-tartalék" a falakban.

De egyébként a 19 fok, noha egész fűtési szezonban kevés lenne, pár hétig azért elviselhető. Főzzetek napközben forró teát, legyen tele mindig a hasatok. Meg persze öltözzetek hozzá.

2021. máj. 28. 10:14
 5/30 anonim ***** válasza:
67%

"De egyébként a 19 fok, noha egész fűtési szezonban kevés lenne, pár hétig azért elviselhető."

És ahhoz mit szólsz hogy mi úgy tavaly szeptember óta "élvezzük " a 15 fokot az irodában? Amikor 40 fok volt kinn azért itt is felszokott karcsú 20-22re... de mihelyt eljött az ősz, beállt a belső 15 fok, és a főnök kitalálta hogy többet nem fűt, elég ez ami van, mert spórol

tavaly szept óta ülünk a 15 fokban.

irodai munka.

na pár hét? Lassan 1 éve.

19-20fok? helyette 15.

na ez is kimagyarázható hogy "jó az"?

2021. máj. 28. 10:21
 6/30 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy a számítógép is fűt. Ha megy 5-10 gép az már komoly hőt tud leadni. Nyilván kifűteni egy irodát nem fog, de azért érezhetően melegebb van mint gépek nélkül.
2021. máj. 28. 10:24
 7/30 anonim ***** válasza:
75%

Én az előbb a nyitókérdésre reagáltam. 15 fok egy hétig sem elviselhető. Én hoznék be fűtőventillátort és azt járatnám. Ha sokan csinálnánk ezt, a nagy spórolás eredménye tetemes többletkiadás lenne a cégnek (villanyszámlában).

Amúgy, ahol 15 fokban végeznek irodai munkát, szerintem rendszeresen betegek a dolgozók. A táppénzen töltött napok messze nagyobb veszteséget jelentenek a cégnek.

2021. máj. 28. 10:26
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 18-19 fok az baromi hideg.

A vicc, hogy nem vagyok fázós, kint a természetben 12-15 fokban is elvagyok pólóban, de a "mesterséges hideget" nem bírom, főleg ha csak ülök egész nap a klíma alatt.

2021. máj. 28. 10:42
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nekem a kedvencem, hogy a kollégák hisztiznek, hogy fáznak, csukjam be az ablakot. Miközben kint 20-21 fok van, bent meg tolják a klímát 18 fokra állítva és jégverem van.
2021. máj. 28. 10:44
 10/30 anonim ***** válasza:
61%
Én 20 fokban elvagyok pólóban is, 19ben simán elég egy pulcsi, szerintem. Az egyáltalán nem olyan hideg így, hogy kint is meleg van már. Nap közben hagyjátok nyitva az ablakot.
2021. máj. 28. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!