Számítógéppel dolgozni 19 fokos irodában Nektek is hideg? 26/N
gyere hozzánk. régi ódon épület másfél méteres falak, NULLA fűtés = 15-16 fok.
Nyáron is.
gyere hozzánk.
És irodai munka!
nem fűtenek mert spórolnak!
ráadásul nálunk a trágya főnök akkora görény hogy egyedileg szabályozható fűtés van, ami a teljes épületben le van kapcsolva mert sokba kerül DE az ő irodájában egyedül megy a fűtés.ű
ott nem számít a pénz. mindenki fagyjon meg, de őneki megy.
Pedig úgy tudtam a trágya magától is meleg, márpedig a főnök az egy trágya-minek neki fűtés
"Sajnos elektromos hősugárzót nem tudunk használni, mert nem tudjuk hova dugni."
Ha csak ezen múlik, vigyél be egy elosztót vagy T-elágazót. Ha egyetlen dug.aljzat is van a szobában, akkor már mindent meg lehet oldani.
1-2 hete nálunk sincs melegebb. Leállt már a fűtés, viszont északi fekvésű a szoba (munkahelyen). Kicsit melegebben öltözünk és várjuk a jó időt. :-) Te is gondolj arra, hogy pár hét múlva mindenki szenvedni fog a hőségtől, nektek meg lesz "hideg-tartalék" a falakban.
De egyébként a 19 fok, noha egész fűtési szezonban kevés lenne, pár hétig azért elviselhető. Főzzetek napközben forró teát, legyen tele mindig a hasatok. Meg persze öltözzetek hozzá.
"De egyébként a 19 fok, noha egész fűtési szezonban kevés lenne, pár hétig azért elviselhető."
És ahhoz mit szólsz hogy mi úgy tavaly szeptember óta "élvezzük " a 15 fokot az irodában? Amikor 40 fok volt kinn azért itt is felszokott karcsú 20-22re... de mihelyt eljött az ősz, beállt a belső 15 fok, és a főnök kitalálta hogy többet nem fűt, elég ez ami van, mert spórol
tavaly szept óta ülünk a 15 fokban.
irodai munka.
na pár hét? Lassan 1 éve.
19-20fok? helyette 15.
na ez is kimagyarázható hogy "jó az"?
Én az előbb a nyitókérdésre reagáltam. 15 fok egy hétig sem elviselhető. Én hoznék be fűtőventillátort és azt járatnám. Ha sokan csinálnánk ezt, a nagy spórolás eredménye tetemes többletkiadás lenne a cégnek (villanyszámlában).
Amúgy, ahol 15 fokban végeznek irodai munkát, szerintem rendszeresen betegek a dolgozók. A táppénzen töltött napok messze nagyobb veszteséget jelentenek a cégnek.
Szerintem a 18-19 fok az baromi hideg.
A vicc, hogy nem vagyok fázós, kint a természetben 12-15 fokban is elvagyok pólóban, de a "mesterséges hideget" nem bírom, főleg ha csak ülök egész nap a klíma alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!