Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Számítógéppel dolgozni 19...

Számítógéppel dolgozni 19 fokos irodában Nektek is hideg? 26/N

Figyelt kérdés
Sajnos elektromos hősugárzót nem tudunk használni, mert nem tudjuk hova dugni. Annyira fázom, hogy a kötött pulcsi is kevés. Majdnem téli vastagságú dzseki van rajtam, a derekamon meg plusz kardigán.

2021. máj. 28. 09:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok. Régi vályogház van felújítva irodának. Hiába volt kint nagyon meleg a héten, majd meg fagytam bent egész nap. Fűtést nem akartam már bekapcsolni. Viszont meg is fáztam. Tegnap estére már fájt a torkom.
2021. máj. 28. 11:48
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
Bent szerintem a 18-20 fok az ideális, legalábbis én nem szeretek ennél melegebb szobában dolgozni. Mondjuk tény, egyáltalán nem vagyok fázós.
2021. máj. 28. 11:48
 13/30 anonim ***** válasza:
65%

" Én hoznék be fűtőventilátort és azt járatnám."

És miből gondolod hogy a főnök ezt engedi? KIhúzatja veled.

Ha nem húzod ki fegyelmi és kapod a fenyegetést hogy ki leszel rúgva (megtörtént)

na így vigyél be hősugárzót

2021. máj. 28. 12:03
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

" 15 fok egy hétig sem elviselhető. "

Azért mi elviseljük lassan 1 éve. Vagy ez vagy az utca állás nélkül. melyik a jobb?

2021. máj. 28. 12:04
 15/30 anonim ***** válasza:
93%

A vicc az, hogy én ilyen hőmérsékletben hamar megbetegednék, aztán táppénz egy hétre. Visszajövök, egy hét után újból megbetegszem, táppénz újból. Utána már fokozódna a dolog, hisz az egymásra épülő betegeskedések egyre hosszabb ideig tartanának otthon. A tél közepétől lehet, hogy folyamatosan táppénzen lennék áprilisig.

Ha ez megéri a munkáltatónak, akkor húzassa csak ki a hősugárzót!

2021. máj. 28. 12:17
 16/30 anonim ***** válasza:
64%

"A vicc az, hogy én ilyen hőmérsékletben hamar megbetegednék, aztán táppénz egy hétre. Visszajövök, egy hét után újból megbetegszem, táppénz újból."

Kedves Goldmund megint egy ötéves gyerek szintjén vagy naivitásban. Ha te azt hiszed a munkahely elnézi hogy újra és újra beteg vagy és távol maradsz....

Arról ne beszéljünk hogy betegáll alatt 60% bért kapsz.... tehát sokan ha négykézláb is de bemásznak mert nem tehetik meg hogy fele bért kapjanak, így is alig élnek meg....

Másik meg : a cég nagyon hamar lapátra teszi azt aki gyakran beteg. Jogos nem jogos kit érdekel: repül.

Szállj le a földre.

2021. máj. 28. 12:20
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

" A tél közepétől lehet, hogy folyamatosan táppénzen lennék áprilisig."

Hát itt nem, az tuti... ITT NEM.

2021. máj. 28. 12:21
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva én is erre számítanék. A táppénz alatt már azon gondolkodnék, hova lehet onnan lelépni.

De ha mással látom, hogy ilyet megcsinálnak (kihúzatják vele a hősugárzót a 15 fokos szobában), már akkor nekiállnék másik munkahelyet keresni.

Normális országban egy ilyen munkahelynek ki kéne ürülnie, mivel senki nem lenne hajlandó ott dolgozni. Aztán a főnök nézegethetné magát, hogy milyen ügyesen megspórolta a fűtés mellett a bérköltséget is. Csak pont a munka nincs elvégezve.

2021. máj. 28. 12:27
 19/30 anonim ***** válasza:
69%
Azért 19 foknak nem kéne, hogy hidegnek legyen. Ha fázol, vegyél fel pulcsit, és igyál sok vizet! Nem viccelek, folyadékhiány miatt is fázhatsz. Én is fázós vagyok, nálunk ráadásul a dolgozói pihenőben van vagy 15-16 fok, nyomatják a légkondit, mert ablak nincs.
2021. máj. 28. 12:33
 20/30 A kérdező kommentje:
Szegény, aki 15 fokban dolgozik, remélem, hogy dress code legalább nincs, és azt vehettek fel amit akartok. Nálunk az igazi probléma az, hogy nem biztos hogy elbírna a hálózat 2000 w fűtő testet. Régebben lecsapta a biztosítékot, és elszállt a kollégák munkája. Más hosszabbítóba nem merjük bedugni. Kedves 11-es Neked jobbulást!
2021. máj. 28. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!