Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Számítógéppel dolgozni 19...

Számítógéppel dolgozni 19 fokos irodában Nektek is hideg? 26/N

Figyelt kérdés
Sajnos elektromos hősugárzót nem tudunk használni, mert nem tudjuk hova dugni. Annyira fázom, hogy a kötött pulcsi is kevés. Majdnem téli vastagságú dzseki van rajtam, a derekamon meg plusz kardigán.

2021. máj. 28. 09:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
57%
19-es vagyok, van dress code, honnan veszed, hogy nincs?
2021. máj. 28. 12:41
 22/30 anonim ***** válasza:
34%

"Normális országban egy ilyen munkahelynek ki kéne ürülnie"

Hát NORMÁLIS országban igen.

és ez a mocskos trágyadomb egy normális ország?

2021. máj. 28. 12:49
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

"Az irodai helyiségek, terek hőmérsékletét a szociális és családügyi valamint az egészségügyi miniszter 3/2002-es, a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről szóló, együttes rendelete - szabályozza. Néhány érdekesebb kitétel:

Szellemi munka esetén 21-24 Celsius fok közötti irodai hőmérsékletet kell a munkáltatónak biztosítania. Ülő munka esetén a padlótól fél méter, álló munka esetén 1 méter magasságban lehet ennyi a hőmérséklet."

2021. máj. 28. 12:50
 24/30 anonim ***** válasza:
25%

Jó. és ? mondd el a főnöknek. biztos meghatja majd.

elmagyarázza merre az ajtó.

2021. máj. 28. 12:55
 25/30 anonim ***** válasza:
19%
amíg tőle függ az ÁLLÁSOM, addig nekem KUSS a nevem, mert ha elkezdek jogszabályokkal dobálózni, másnap nem kell bemenni. ez a helyzet.
2021. máj. 28. 12:56
 26/30 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell jogszabályokkal dobálózni, hanem úgy kell alakítani az életet, hogy legyen hova lelépni, ha vesebeteggé szeretne tenni a főnököd.
2021. máj. 28. 13:02
 27/30 anonim ***** válasza:
25%
Nem értelek titeket... Én télen az ép aktuális mínusz fokokban dolgoztam kint reggelente 8 órán keresztül... Ha -2 fok felett volt, akkor örültem, jól indult a napom🤷‍♂️
2021. máj. 28. 16:21
 28/30 anonim ***** válasza:
"Nem értelek titeket... Én télen az ép aktuális mínusz fokokban dolgoztam kint reggelente 8 órán keresztül... Ha -2 fok felett volt, akkor örültem, jól indult a napom🤷‍♂️" - Ha megfelelő öltözetben fizikai munkát végzel, akkor nehezebben fogsz kihűlni, mintha 8 órát ülsz a hidegben pulcsiban. Én is végeztem télen házimunkát odakint, de nem ültem volna órákat a hidegben.
2021. máj. 28. 16:59
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

19 fok már tényleg hűvös, habár úgy emlékeztem, hogy még pont benne van az ajánlott tartományban.

Viszont nagyon gyakori a másik véglet is!

Én már párszor gondolkoztam, hogy télen átöltözöm az irodában szandálba, halásznadrágba és ujjatlan pólóba, hogy elviseljem a bent uralkodó 25 fok környéki hőséget. Ugyanis otthon, ha valamiért annyi van, akkor egy szál pólóban és bugyiban van melegem órákig ülve is.

2021. máj. 28. 17:09
 30/30 anonim ***** válasza:

Köszi kérdező! Aranyos vagy. :) Sajnos nem érzem jól magam. Egész nap nyomott voltam, rossz a közérzetem, fáj a torkom. Sejthető volt, hogy megfázok. Neked pedig kitartást! Nehogy lebetegedj te is!!

(11-es voltam)

2021. máj. 28. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!