Számítógéppel dolgozni 19 fokos irodában Nektek is hideg? 26/N
"Normális országban egy ilyen munkahelynek ki kéne ürülnie"
Hát NORMÁLIS országban igen.
és ez a mocskos trágyadomb egy normális ország?
"Az irodai helyiségek, terek hőmérsékletét a szociális és családügyi valamint az egészségügyi miniszter 3/2002-es, a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről szóló, együttes rendelete - szabályozza. Néhány érdekesebb kitétel:
Szellemi munka esetén 21-24 Celsius fok közötti irodai hőmérsékletet kell a munkáltatónak biztosítania. Ülő munka esetén a padlótól fél méter, álló munka esetén 1 méter magasságban lehet ennyi a hőmérséklet."
Jó. és ? mondd el a főnöknek. biztos meghatja majd.
elmagyarázza merre az ajtó.
19 fok már tényleg hűvös, habár úgy emlékeztem, hogy még pont benne van az ajánlott tartományban.
Viszont nagyon gyakori a másik véglet is!
Én már párszor gondolkoztam, hogy télen átöltözöm az irodában szandálba, halásznadrágba és ujjatlan pólóba, hogy elviseljem a bent uralkodó 25 fok környéki hőséget. Ugyanis otthon, ha valamiért annyi van, akkor egy szál pólóban és bugyiban van melegem órákig ülve is.
Köszi kérdező! Aranyos vagy. :) Sajnos nem érzem jól magam. Egész nap nyomott voltam, rossz a közérzetem, fáj a torkom. Sejthető volt, hogy megfázok. Neked pedig kitartást! Nehogy lebetegedj te is!!
(11-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!