Kint maradt a kocsiban,ma estére -20 fokot mondanak. Ha holnap reggel be hozom a ~14 fokos eloszobába, majd pár óra után a ~24 fokos szobába az árthat?
2021. jan. 17. 21:39
1/9 anonim válasza:
Nem árt, viszont várj bekapcsolás előtt egy 10-15 percet a páralecsapódás végett.
2021. jan. 17. 21:41
2/9 anonim válasza:
Igen.
Hozd be!
Nyilván nem a szomszéd városrészben hagytad.
Menj nyugodtan,ha igazoltatnának,elmondod az esetet és passz...
2021. jan. 17. 21:42
3/9 anonim válasza:
1 vagyok, viszont a -20 fok tényleg árt, nem tudod most bevinni a 14 fokra?
2021. jan. 17. 21:45
4/9 anonim válasza:
Menj ki érte!
2021. jan. 17. 21:51
5/9 anonim válasza:
A forrasztások nagyon nem szeretik a tartós hideget:
Egy éjszakából persze még nem valószínű, hogy bármi baj lenne, plusz a forrasztáshoz ötvözetet használnak, ami kicsit ellenállóbbá teszi, de érdemes rá odafigyelni.
2021. jan. 17. 21:57
6/9 anonim válasza:
Ki mész érte megfogod beviszed. Nyilván ezért nem, vágnak meg ha kimentél valamiért az autódba ami egyrészt érték tehát félsz hogy kilopják, vagy bármi lehet. Másrészt megmondod hogy szükséged van rá nem várhat a dolog. Egyébként ha kint is hagyod éjjelre nem lesz baj, de szépen beviszed beteszed egy meleg szobába és hagyod hogy szépen átmelegedjen és a pára is kimenjen belőle. Ehhez nem túl nagy hőingadozás esetén elég 20-30 perc de mivel mégis -10 -15 fokot mondanak éjjelre, autódban maximum pár fokkal lesz melegebb így 30-35 fokos különbség hirtelen sok lesz neki nyilván lesz pára benne, ezért ne is tedd áram alá biztos ami biztos várj vele 1-2 órát és utána tudod használni.
2021. jan. 17. 21:58
7/9 anonim válasza:
Anyagi kár veszélye esetén kimehetsz. Ez az! Vidd be.
2021. jan. 17. 22:05
8/9 anonim válasza:
#5: Az ónpestis nem érinti az ón ötvözeteit. Főleg, hogy némelyik szervertermet egészen 10 fokig hűtik, mégsem mennek tönkre benne a gépek.
Az csak egy rossz beidegződés, hogy ami 0 fok alatti, az mindenre káros. Arra káros, amiben van víz. Élő szervezetekre például. Az elektronikus alkatrészeknek ez nem olyan kritikus pont, mint egy élőlénynek. Egyedül a kondenzálódó párára kell vigyázni, de ahhoz sem fagy kell, hanem nagy hőmérséklet-különbség.
2021. jan. 17. 22:26
9/9 anonim válasza:
Szerintem sem lesz baja ha kint marad 1 éjszakát
Nekem van a garázsban csomó elektronikus cucc, még nem lett baja semminek. Az akkumulátorokat óvom a hidegtől csak.
Viszont én hagynám 1-2 órát legalább míg átveszi teljesen a szoba hőmérsékletét
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!