Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mivel fogjátok kijátszani a...

Mivel fogjátok kijátszani a 18 fokos szabályt?

Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 16:25
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%

Ugyanígy, ahogyan eddig is kijátszották azt, amikor néhány nagydarab pasi folyamatosan 20 fok körül tartották az irodát nyáron, meg a néhány korai változókort szimuláló hölgy mínuszok mellett is folyamatosan szellőztettek: réteges öltözködés és sok anyázás.

Amúgy vicces, hogy egyből a gyerekekért kezdtek aggódni, miközben sok korszerűtlen bölcsődében, óvodában és iskolában vagy 30 fok van egész télen.

2022. szept. 20. 16:55
 12/35 anonim ***** válasza:
87%
Home officeban maradok. Amúgy lehet, hogy ettől még 18 fok lesz, majd meglátom, mennyi a kellemes. Eddig nem nagyon figyeltem.
2022. szept. 20. 17:17
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk télen eddig sem volt melegebb 🥶
2022. szept. 20. 17:17
 14/35 A kérdező kommentje:
Amúgy igen kicsit OFF: De munkahelyi bulira miért mennek kocsival az emberek? :) Már tök egyértelmű akkor hogy nem tud inni.
2022. szept. 20. 17:19
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

14, nem mindenki azért megy bulizni hogy igyon, vannak akik anélkül is jól tudják érezni magukat.

Hogy a fő kérdésre is válaszoljak: home office-ban vagyok, de szerintem nálam télen alapból nincs 18 fok, mert a hideget szeretem. Tudom-tudom, most jönnek a pirosak, mert ugyebár ha valakinek eltér a hőérzete a többségtől, akkor az egy haszontalan válasz :)

2022. szept. 20. 17:31
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a 18 fokos szabály nem azt jelenti, hogy nem lehet melegebb, hanem azt, hogy a dolgozó nem reklamálhat, ha csak annyi van.

Az ugye megvan, hogy a bent hőmérséklet a fűtésre szánt hőmennyiségen kívül ezer dologtól függ???

Pl. a kinti hőmérséklettől.

Aztán attól is, hogy süt-e a Nap, és az besüt-e az ablakon.

Függ az épület hőszigetelésétől, kiemelten attól, hogy az ablak jól záródik-e.

Az emberek is fűtik a helyiséget, tehát, hogy hányan vannak ugyanabban a helyiségben.

Vannak-e olyan berendezések, amik melegítik a helyiséget? Pl. egy nagy fénymásoló sokat számít. De ha van egy vízforraló, és pont a hideg miatt a délelőtt folyamán 4-5 alkalommal is forralnak benne teát, az is számít.

Napestig lehetne sorolni a szempontokat.

Egyébként sok helyen elmegy irodában az alkoholfogyasztás. Nem a részegségig menően, de pont annyira, hogy melegítsen.

2022. szept. 20. 17:34
 17/35 anonim ***** válasza:
89%
14-es: Mert valahogy haza is akar jutni. Meg az értelmesebb embereknek a buli nem azt jelenti, hogy tökrészegre issza magát, alkohol nélkül is képes jól érezni magát
2022. szept. 20. 17:38
 18/35 A kérdező kommentje:
bkv, csak kérdezem vagy taxi de mind1
2022. szept. 20. 17:41
 19/35 anonim ***** válasza:
74%

Fúúú, mik ezek az álszent dumák?:D

Lehet, hogy egyeseknek nem arról szól a bulizás, hogy igyanak, de pl egy céges karácsony önmagában erről szól:D

Én legalábbis kevés magyarázatot tudok adni miért bérel ki a cég eg ykocsmát és adja ingyen az alkoholt..

2022. szept. 20. 17:41
 20/35 A kérdező kommentje:
19 ott a pont
2022. szept. 20. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!