Mivel fogjátok kijátszani a 18 fokos szabályt?
Ugyanígy, ahogyan eddig is kijátszották azt, amikor néhány nagydarab pasi folyamatosan 20 fok körül tartották az irodát nyáron, meg a néhány korai változókort szimuláló hölgy mínuszok mellett is folyamatosan szellőztettek: réteges öltözködés és sok anyázás.
Amúgy vicces, hogy egyből a gyerekekért kezdtek aggódni, miközben sok korszerűtlen bölcsődében, óvodában és iskolában vagy 30 fok van egész télen.
14, nem mindenki azért megy bulizni hogy igyon, vannak akik anélkül is jól tudják érezni magukat.
Hogy a fő kérdésre is válaszoljak: home office-ban vagyok, de szerintem nálam télen alapból nincs 18 fok, mert a hideget szeretem. Tudom-tudom, most jönnek a pirosak, mert ugyebár ha valakinek eltér a hőérzete a többségtől, akkor az egy haszontalan válasz :)
Kérdező, a 18 fokos szabály nem azt jelenti, hogy nem lehet melegebb, hanem azt, hogy a dolgozó nem reklamálhat, ha csak annyi van.
Az ugye megvan, hogy a bent hőmérséklet a fűtésre szánt hőmennyiségen kívül ezer dologtól függ???
Pl. a kinti hőmérséklettől.
Aztán attól is, hogy süt-e a Nap, és az besüt-e az ablakon.
Függ az épület hőszigetelésétől, kiemelten attól, hogy az ablak jól záródik-e.
Az emberek is fűtik a helyiséget, tehát, hogy hányan vannak ugyanabban a helyiségben.
Vannak-e olyan berendezések, amik melegítik a helyiséget? Pl. egy nagy fénymásoló sokat számít. De ha van egy vízforraló, és pont a hideg miatt a délelőtt folyamán 4-5 alkalommal is forralnak benne teát, az is számít.
Napestig lehetne sorolni a szempontokat.
Egyébként sok helyen elmegy irodában az alkoholfogyasztás. Nem a részegségig menően, de pont annyira, hogy melegítsen.
Fúúú, mik ezek az álszent dumák?:D
Lehet, hogy egyeseknek nem arról szól a bulizás, hogy igyanak, de pl egy céges karácsony önmagában erről szól:D
Én legalábbis kevés magyarázatot tudok adni miért bérel ki a cég eg ykocsmát és adja ingyen az alkoholt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!