Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mivel fogjátok kijátszani a...

Mivel fogjátok kijátszani a 18 fokos szabályt?

Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 16:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
82%

"Ugyanígy, ahogyan eddig is kijátszották"

Azután majd bevezetik amit Svájcban is, hogy fel lehet -pénzért- jelenteni, ha a szomszédnál 18 foknál melegebb van.

[link]

2022. szept. 20. 17:49
 22/35 anonim ***** válasza:
83%

Ha a mandiner írta meg, akkor azért ne legyünk olyan biztosan benne, hogy így is van.

Különben is egy magánháznál honnan tudná a szomszéd, hogy amott 18 vagy 22 fok van?

2022. szept. 20. 17:57
 23/35 anonim ***** válasza:
89%
Kórházban dolgozom, nàlunk nem lesz 18 fok. Ennek nagyon örülök és sajnálok mindenkit, aki ülőmunkát végez (pl.iroda). Meg fognak fagyni. Otthon is fázom 18 fokban, ha csak ülök. Konkrétan lefagy a kezem. Azt nem tudod felöltöztetni.
2022. szept. 20. 18:01
 24/35 anonim ***** válasza:
97%
Én már előre félek ettől. Egy nagy raktárban dolgozom, ahol eddig is hideg volt télen. Haezután még ennyi fűtés sem lesz, akkor megfagyok. 😞😢
2022. szept. 20. 18:10
 25/35 anonim ***** válasza:
83%
24-es: ha EDDIG IS hideg volt, akkor feltehetöen NEM VOLT 18 fok. NEM ARRÓL VAN SZÓ, hogy nem lesz fütés, hanem hoyg a munkahelyeken csak 18 fokot kell biztosítani! Ha eddig is fáztál, akkor valószínüleg nem volt annyi a hömérséklet, most ilyen esetben reklamálhatsz, hogy fütsenek az elöírt minimumra!
2022. szept. 20. 18:17
 26/35 anonim ***** válasza:
40%
25: Hát ez egyáltalán nem biztos, hogy ha fázott, akkor nem lehetett 18 fölötti a hőmérséklet. A hőmérő szerint 21 fok van a szobában, hosszú nadrág, póló, pulóver, gyapjúzokni van rajtam és egy vastag szőrös pléddel körbe vagyok tekerve és így is fázok, a kezeim, lábaim, a füleim, az orrom olyan hidegek, mint a jégcsap! Ma nap közben már azon gondolkodtam, hogy elő kéne keresnem a sálat, sapkát itthonra is. És ez 21 fokban... fogalmam sincs, hogy fogom kibírni egész télen a max. 18 fokot, ami az irodában lesz nálunk. Valószínűleg hogy kabátban, sálban, sapkában fogok dolgozni egész nap. Még jó, hogy mi zárt irodarészen dolgozunk és ide nem jár ügyfél, úgyhogy megtehetem ezt. Akik az ügyfeles részen dolgoznak, azoknak egyenruha van, nem lesz nekik engedve, hogy kabátban dolgozzanak vagy pléddel betakarózzanak. Na ők tuti fázni fognak!
2022. szept. 20. 18:54
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Céges buli: sok ember remekül megvan alkohol nélkül. Én mindig mérlegelek minden szempontot, és az alapján döntöm el mivel megyek, nekem pl nem nagy érvágás ha nem iszok. De pl egy karácsonyi buli után este a hidegben pont jó szar buszozni így negyven felett.
2022. szept. 20. 19:35
 28/35 anonim ***** válasza:
5%
Nálunk a főnököt nem fogja érdekelni, mert szereti, ha szoknyában vannak a lányok.
2022. szept. 20. 19:39
 29/35 anonim ***** válasza:
24%
És hogy ellenőrzik? Ott fog ülni a manó a radiátorban és öt percenként megméri?
2022. szept. 20. 20:06
 30/35 anonim ***** válasza:
38%

Kezdésnek mackónadrág, túrabakancs, kapucni és egy számmal nagyobb pulcsi amiből csak az ujjaim vége látszik ki.

Sál, sapka és kabát is szóba jön ha előzőek nem lesznek elegek.

Igazából alkoholt is ihatunk csak annyi a megkötés, hogy ne legyünk készek.

2022. szept. 20. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!