Hogy gondoljuk, jogos az alábbi "megkülönböztetés", vagy "elvárás" a munkahelyen, ahol van ilyen?
"egy szülő nőre szaró megjegyzest tesz, es nincs itt egy olyan ember aki ezt kikerne maganak."
Talán azért nincs, mert több eszük van annál, hogy lemenjenek arra szintre amire te is lementél már. Vagy mert a gyerekükkel vannak elfoglalva, ahogyan te is tehetnéd ha már gyereked van.
Én speciel nem voltam ordenáré.
Nekem ugyan nincs gyerekem de dolgoztam gyerekotthonban éjjel-nappal. Ott az ilyet meg sem lehet csinálni, hogy előbb eljön valaki, mert addig amíg oda nem megy a másik leváltani addig ott kell maradnia.
Nem mondhatja azt a gyerekeknek, hogy bocsi én lépek mert dolgom van.
Nem hinném, hogy elvből utálják a gyerekesek a gyermekteleneket, csak gondolom azért mennek az indulatok mert sokaknak van rossz tapasztalatuk. Mindenki sietne haza a dolgára és valahol idegesítő, hogy legyen mindig tekintettel a másikra, de rá meg ki van tekintettel? Ha azt meri mondani egy szingli, hogy dolgom van sietek kb keresztre feszítik, mert ugyan mi dolga lehet?
Egyébként nem a gyermektelenek tehetnek róla, hogy nincsenek gyerekbarát munkahelyek. A munkáltatók a hibásak, akik szintén legtöbbször gyerekesek és döntenek arról, hogy nem veszik föl a kisgyerekest. De ugyanúgy a fiatal gyermektelent se sokszor, mert feltételezik ha nő, hogy úgyis szül.
Ők nem biztosítják a feltételeket, tehát te most őket is szidod ugyanúgy.
Lehetne még oldalakon keresztül vitázni, de fölösleges mert elfajultak már a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!