Hogy gondoljuk, jogos az alábbi "megkülönböztetés",
vagy "elvárás" a munkahelyen, ahol van ilyen?
Figyelt kérdés
Amikor hosszú hétvége vagy ünnepnap jön, előtte való nap gyakran elengedik jóval előbb a dolgozókat. Azonban valaki maradjon ügyeletben. Ilyenkor néha előnyben részesítik az egyedülállókat, hogy ők maradjanak. Abból a szempontból igaz, hogy a családosnak több mindent kell vásárolnia, ugyanakkor az egyedülállónak is ugyanaddig van nyitva a bolt, egy perccel sem tovább.
Nagy észre vall, hogy szerinted mindenki akinek nincs gyereke az mamahotelben él. Gratulálok!
2022. aug. 24. 15:10
22/46 anonim válasza:
Amúgy meg nem tudom téged mit frusztrál ez a téma mikor látványosan sok a szabadidőd, egész nap itt b..szod az eget, alig ír valaki valamit te alig rá egy kis időre már kattansz is rá idegbeteg fejjel.
Az életben legyen ekkora nagy a pofád a munkatársaid előtt. Meg is érdemelnéd, hogy kiutáljanak téged a munkahelyedről. Visszataszító egy szipirtyó lehetsz.
Te beszélsz a mamahotelről, mikor te még rosszabb vagy. A mamahoteles legalább nem nevel gyereket, te meg ahelyett, hogy azzal foglalkoznál még itt durrogsz.
2022. aug. 24. 15:18
23/46 anonim válasza:
Velem sem lehet ezt megcsinálni, az biztos.
A gyerekesekről megvan a véleményem, de ebben a kérdésben a főnök hibázik. Ne félj, nálunk nincs kivételezés, akinek elintéznivalója van, az lehet aznap home officeban vagy hibridben (elmegy ügyet intézni a munkából, este bepótolja a kieső időt). Ha meg valaki rendszeresen nem végzi el a feladatát, amit a menedzsment és a szakmai vezető arra az időre reálisnak tart, mert olyan problémái vannak, amihez senkinek semmi köze, hiszen magánéleti, akkor kibasszák.
Csak az elmúlt fél évben 8 pulyás repült így tőlünk...
2022. aug. 24. 15:41
24/46 anonim válasza:
Azért az is elmond mindent hogy ennyire utaljak írt a gyerekeseket. En soha nem vártam kivetelezest, sot.. Viszont megdöbbentő mennyi gyűlölködő van itt. Ezért írtam ilyen stílusban. Aki visszael a helyzetével azt en is elítelem nem kérdés, de hogy ilyen ellrntetrk vannak arra nem számítottam.
2022. aug. 24. 16:41
25/46 anonim válasza:
Egyébként ezért sem szeretnék olyan közegben dolgozni ahol sok a gyerektelen mert előíteletesek. Tok mindegy lenne mennyit dolgozol. Utolsó te kis pulya anyadnak ia a pulyaja voltal. Kotchog.
2022. aug. 24. 16:49
26/46 anonim válasza:
Ja, es hogy megnyugodj egyik kedves válaszoló szerencsére nem vok ilyen helyen ahol ki tudnanak utalni.
2022. aug. 24. 16:51
27/46 anonim válasza:
"Azért az is elmond mindent hogy ennyire utaljak írt a gyerekeseket"
Igen, pont azért, amiért a cigányokat is: a többség úgy viselkedik, hogy fel kéne rúgni.
2022. aug. 24. 19:23
28/46 anonim válasza:
Szerintem erre mar nincsenek szavak. 8 általános megvan édes? Uh en leptem tovabbi jó mulatast az ilywneket mint te le sem irom mit kéne csinalni. Lehuzni a wcn talan.
2022. aug. 24. 19:38
29/46 anonim válasza:
Próbálj meg legalább egyet csinalni vagy szulni nem tudom. De szerintem gyorsan menj kezeltetni magad te zakkant. Beteges ez a gyűlölködésed.
2022. aug. 24. 20:03
30/46 anonim válasza:
Nem úgy volt, hogy eltakarodsz végre? Jó lenne már
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!