Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy gondoljuk, jogos az...

Hogy gondoljuk, jogos az alábbi "megkülönböztetés", vagy "elvárás" a munkahelyen, ahol van ilyen?

Figyelt kérdés
Amikor hosszú hétvége vagy ünnepnap jön, előtte való nap gyakran elengedik jóval előbb a dolgozókat. Azonban valaki maradjon ügyeletben. Ilyenkor néha előnyben részesítik az egyedülállókat, hogy ők maradjanak. Abból a szempontból igaz, hogy a családosnak több mindent kell vásárolnia, ugyanakkor az egyedülállónak is ugyanaddig van nyitva a bolt, egy perccel sem tovább.
2022. aug. 23. 15:41
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
59%
És csodálkozol, hogy így beszélnek a gyerekesekről? Még a kutyák között is aljas lennél és buta.
2022. aug. 24. 20:14
 32/46 anonim ***** válasza:
51%
Tipikus általánosítás cigány/ gyerekes. A legtöbb ilyen meg olyan. Üldözni is fogjátok őket, mert rosszak a tapasztalatok? Munkahelyen osszefogtok ellenük? Es nagyon komolyan kerdeztem ha valaki beteg lesz v a hozzátartozók akkor is ugyanennyi megértést lejet elvarni? Csak mindig es kizárólag a gyerekes akinek a gyereke beteg, akinek programja van?
2022. aug. 24. 20:28
 33/46 anonim ***** válasza:
72%
A statisztika nem egy kibszott játék. Okkal működnek a valószínűségek. Tudom, hogy te nem tanultad, ahogy semmit, de attól még van alapja ezt gondolni róluk.
2022. aug. 24. 21:50
 34/46 anonim ***** válasza:
56%
Lelketlen, primitív lény. Menj inkább vissza tudod hova..
2022. aug. 25. 07:36
 35/46 anonim ***** válasza:
42%
Kezeltesd magad. Egy mhen mindenkinek kell alkalmazkodni. Es attól hogy empatikus vagy kicsit meg nem esik le a gyűrű az ujjadrol bar tudom manapság nem divat, rúgjunk bele inkább abba akinek egyébként sem könnyű. Minek szült, oldja meg. Osszeteszem a ket kezem hogy ilyen embereket látásból sem ismerek.
2022. aug. 25. 07:40
 36/46 anonim ***** válasza:
42%
Egyébként meg nem itt kéne a posztolonak picsogni hanem szépen odaallni a főni elé v a mtarsa ele. Ilyen egyszerű.
2022. aug. 25. 07:42
 37/46 anonim ***** válasza:
55%

Javaslom neked a Hoxa portált, ott lehet jobban vevők lesznek a nyafogásodra. Ez itt már lejárt lemez, csontig lerágott dolog, már senkit sem érdekel rajtad kívül, a kérdező sem picsog már régóta, itt te vagy egyedül aki idegbeteg.

A te hatalmas empátiád is addig tartani amíg valamelyik kollégád be nem nyögné folyamatosan, ismétlen FOLYAMATOSAN, hogy félórával előbb el kell mennie családi okok miatt. A te fejed is elvörösödve fújtatna.

Senki sem arról beszélt mikor valakinek olykor, néha-néha el kell mennie előbb valami váratlan dolog miatt, hanem arról mikor folyamatosan van valami.

Te neked valami nagyon nagy bajod van. Te neked valami nagyon nagy kínod lehet, hogy még anonim oldalon is ekkora elmeháborodott módjára viselkedsz. Mit lehet várni akkor tőled az életben?

Szedd már össze magad!

2022. aug. 25. 09:09
 38/46 anonim ***** válasza:
42%
Te ne javasolgass semmit nekem. Elmehaborodott az aki egy szülő nőre szaró megjegyzest tesz, es nincs itt egy olyan ember aki ezt kikerne maganak. Ettől valóban elborult az agyam a degradalo megjegyzesektol mert ugy tűnt a gyerekeseket alapból utaljak, előíteletesek engem ez zavar. Akárhogy csurod csavarod ez van. Alapból hátrányos helyzetből indulnak. Elkonyveltek őket logosoknak akik a gyerekre hivatkozva mindent megtehetnek. Munkahelyet alig találnak mert mi van ha beteg a gyerek blabla, próbaidő alatt ne is legyen egyáltalán.
2022. aug. 25. 09:24
 39/46 anonim ***** válasza:
63%
Nekem szerencsére nem kell ilyen kollégákat elviselni,sem ezért fórumon panaszkodni, nyilván engem is zavarna egy ilyen szitu, de akkor minél előbb jobb ezt tisztázni.
2022. aug. 25. 09:26
 40/46 anonim ***** válasza:
Továbbra sem értem mi a gond. Azt írtad, neked fasza munkahelyed van, ahonnan nem utálhatnak ki.
2022. aug. 25. 09:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!